Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στο Χαϊδάρι στο Β' γύρο των εκλογών εμείς ψηφίζουμε Μιχάλη Σελέκο!!!


Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Την Κυριακή στο Χαϊδάρι πρέπει να αλλάξουμε σελίδα.
Να βρούμε όλοι το θάρρος και το θράσος και να στηρίξουμε ενεργά τον Μιχάλη Σελέκο.
Να απαντήσουμε δυναμικά σε όσους έπαιξαν ύποπτα παιχνίδια στην πόλη, σε όσους έπαιξαν με την Αξιοπρέπειά μας.

Γιώργος Μπενέας


1 σχόλιο:

ΚΩΣΤΑΣ kossaf@gmail.com είπε...

Σελέκος ... ασφαλώς!
Γράφει ο Κώστας Σαφράς

Όλο αυτό το διάστημα απέφυγα επιμελώς, όπως και πολλοί άλλοι ανιδιοτελείς Χαϊδαριώτες, να ανακατωθώ στο πανηγύρι που έλαβε χώρα στο Χαϊδάρι. Όμως τώρα πλέον αισθάνομαι ότι δεν μου επιτρέπεται να παραμείνω αμέτοχος.

Το κείμενο αυτό το γράφω για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται για την άποψή μου. Εκ των προτέρων δε δηλώνω ότι δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα σχόλιο που με αφορά, γιατί ξέρω ότι θα δεχτώ βρώμικες επιθέσεις από τους βολεμένους κάθε χρώματος, αλλά αδιαφορώ για αυτές.


Ο κάθε Χαϊδαριώτης πρέπει να σκεφτεί καλά τι εκφράζει ο συνδυασμός Μποζίκα. Εκφράζει την ένωση του αρρωστημένου χθες (κατεστημένο Μαραβέλια) με το αρρωστημένο προχθές (κατεστημένο περιβάλλοντος πατέρα Ντηνιακού και ΠΑΣΟΚ). Εκφράζει την ένωση ανθρώπων που διακρίθηκαν για την ανικανότητά τους στη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, προκάλεσαν με τον παραγοντισμό, τις μεθοδεύσεις, το ήθος και το ύφος τους και κατηγορήθηκαν για πλήθος παρατυπιών – δίκαια ή άδικα δεν ξέρω.


Μόνο και μόνο το γεγονός από μόνο του ότι, δηλαδή, κατάφεραν να ενωθούν άνθρωποι που μέχρι χθες αλληλοκατηγορούνταν μεταξύ τους σαν "λαμόγια" είναι ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ, από το να τους εμπιστευτούμε την ψήφο μας.


Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Σελέκος και ο συνδυασμός του, αν αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου, μπορεί να μας εκνευρίσουν λίγο, αν π.χ. αδελφοποιήσουν το Χαϊδάρι με την Αβάνα της Κούβας ή αν πουν και μια κουβέντα παραπάνω για την ιδεολογία τους –όπως αυτοί την βλέπουν–, αλλά σίγουρα δεν θα μας αγανακτήσουν με λαμογιές, κακοδιαχείρηση και αδιαφορία για την πόλη. Δεν θα δημιουργήσουν κύκλο παρατρεχάμενων, που θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν παντοιοτρόπως τον Δήμο. Δεν θα κοιτάξουν να χτίσουν την προσωπική τους πολιτική "καριέρα".


Ο δε επικεφαλής τους και υποψήφιος δήμαρχος είναι ο γνωστός σε όλους μας Μιχάλης Σελέκος. Ο άνθρωπος που ανιδιοτελώς τρέχει καθημερινά τόσα χρόνια τώρα για κάθε τι που απασχολεί το Χαϊδάρι. Ο άνθρωπος που οι Χαϊδαριώτες εκτιμούν, αγαπούν και γνωρίζουν καλά, αφού τον βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους στους δρόμους της πόλης χωρίς κουστούμια και με το ιδιότυπο στυλ του.


Γι' αυτό και πολλά χρόνια τώρα τον εμπιστεύονται και του δίνουν ποσοστό πολλαπλάσιο του κόμματος που τον στηρίζει. Που αν ήταν λίγο πιο ευέλικτος –αυτός και οι συνεργάτες του– θα ήταν δήμαρχος πολλά χρόνια πριν.


Για όσους δε έχουν ενδοιασμούς για ιδεολογικούς λόγους, ας αναλογιστούν με ποιους συνεργάζονται και συγκυβερνούν. Με ποιους πριν 3 ή 10 ή 20 ή 30 χρόνια ήταν σε θανάσιμη κόντρα και τώρα τα έχουν ξεχάσει όλα και είναι αγκαλιασμένοι. Στο κάτω – κάτω της γραφής, με την ιδεολογία του Μιχάλη Σελέκου ήταν αντίθετοι πριν 70 χρόνια. Σίγουρα δεν χρειάζεται να τον αγκαλιάσουν και αυτόν. Απλά να του δώσουν την ψήφο τους για το καλό της πόλης μας.


Και σίγουρα η επιλογή Σελέκου δεν θα μας οδηγήσει στο να βρίζουμε τον εαυτό μας για την κατάντια της πόλης.