Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στο Χαϊδάρι στο Β' γύρο των εκλογών ο Βαγγέλης Ντηνιακός στηρίζει Μιχάλη Σελέκο!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ως δημοτικός συνδυασμός, που συμμετείχαμε στις εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου, θέλουμε δημόσια να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας στον αγώνα μας και τη δυνατότητα που μας δώσατε να διεκδικήσουμε μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας την είσοδό μας στο δεύτερο γύρο.

Οι προσωπικές, συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος του επικεφαλής και μελών του συνδυασμού μας, που τις τελευταίες μέρες εντάθηκαν, δε μας πτοούν, αντίθετα δυναμώνουν τον αγώνα μας για την επικράτηση της εντιμότητας, της εργατικότητας και της κοινωνικής προσφοράς στα κοινά της πόλης μας.

Με δεδομένο το οριστικό αποτέλεσμα των εκλογών του πρώτου γύρου, γίνεται φανερό, ότι οι συμπολίτες μας αποδοκίμασαν τη διοίκηση Μαραβέλια παρά τις μεθοδεύσεις που ακολούθησε, αλλάζοντας πρόσωπο και ονομασία.

Το μήνυμα των συμπολιτών μας είναι ξεκάθαρο και λέει όχι στη συνέχιση της διαφθοράς, της διαπλοκής και της συναλλαγής στο δήμο. Αυτή τη στιγμή πέρα από τις όποιες πολιτικές διαφωνίες προέχει η υλοποίηση αυτής της εντολής.

Γι’ αυτό στα πλαίσια της οριστικής ανατροπής αυτής της θλιβερής για το δήμο διοίκησης και μπροστά στον κίνδυνο να ξαναεκλεγούν τα πρωτοπαλίκαρα της για να συνεχίσουν τα ίδια και χειρότερα, είναι αναγκαστικός μονόδρομος η στήριξη του συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με επικεφαλής το Μιχάλη Σελέκο.

Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν σαφέστατες πολιτικές διαφωνίες με την παράταξη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και η στήριξή της σε καμμία περίπτωση δε σημαίνει λευκή επιταγή. Περιμένουμε να ανταποκριθεί σε βασικά ζητήματα για την ανόρθωση του Δήμου, όπως:
• Ο διαχειριστικός έλεγχος όλης της οχταετίας Μαραβέλια για να αναδειχτεί το μέγεθος της κακοδιαχείρησης και η απόδοση τυχόν ευθυνών.
• Η επιστροφή στο δήμο όλων των κοινωνικών δομών, που η λειτουργία τους παραχωρήθηκε προς εκμετάλλευση από κολλητούς.
• Η ενδυνάμωση της λειτουργίας του δήμου με έμψυχο δυναμικό και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

Η παράταξή μας «ΧΑΪΔΑΡΙ ΞΑΝΑ», με πρώτο από όλους τον επικεφαλής της Βαγγέλη Ντηνιακό, θα παρακολουθεί στενά την πορεία της νέας δημοτικής αρχής συνεχίζοντας ανυποχώρητα τον αγώνα στο δημοτικό συμβούλιο, στην τοπική κοινωνία και στην κεντρική εξουσία υπερασπιζόμενη τις αρχές και τα ιδανικά της, αποδεικνύοντας προς όλους το ειλικρινές ενδιαφέρον της για τον τόπο που ζούμε καθώς και την πραγματικά ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παρουσία της στην πόλη μας.

«Χαϊδάρι ξανά» - Βαγγέλης Ντηνιακός


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ω τι έκπληξη! Τελείως απρόσμενο!

Unknown είπε...

Δε σε φοβαται κανεις Βαγγελακη