Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο συνάδελφος Καραστατήρης Λουκάς Υποψήφιος στο Χαϊδάρι με τον Κώστα Φουρλή!!!


O Καραστατήρης Λουκάς του Παναγιώτη, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φουρλή.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1961 και κατάγεται από την Μονεμβασιά Λακωνίας. Είναι έγγαμος, πατέρας ενός παιδιού και κατοικεί στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Έχει σπουδάσει Πληροφορική και έχει αποκτήσει τρία πτυχία στους εξής τομείς: Ανάλυσης, Προγραμματισμού και Χειρισμού Η/Υ.

Έχει πλούσια εργασιακή εμπειρία στον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με ιδιαίτερη πείρα στο Διοικητικό και Οικονομικό τομέα, αφού εργάστηκε για την Πολεμική Αεροπορία και τις εταιρίες BP Ελλάδος, SGI EMIS ΕΛΛΑΣ, ΠΕΤΡΟΛΑ ΕΛΛΑΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΤΣΗ, καθως και στην εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Διακρίνεται για την αγάπη του και το ενδιαφέρον του προς τον άνθρωπο, τη φύση, την παιδεία και τον αθλητισμό.

Σκοπός του είναι να συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στην πόλη μας, πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορέσει να αξιοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία του, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην αναβάθμισή της. Με την συμμετοχή του στα κοινά, επιδιώκει να δοθεί στον τόπο μας νέα πνοή, ζωντάνια και περαιτέρω δημιουργικότητα με πλήρη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, ώστε να αναβαθμιστούν οι λειτουργίες της πόλης μας και να απολαύσουμε όλοι ΜΑΖΙ τον τόπο που αγαπάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: