Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Δρούλια για τον Β' γύρο των εκλογών στο Χαϊδάρι!!!


Ο συνδυασμός ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και εγώ προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν στις εκλογές της 18ης Μαΐου και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα τιμήσουμε το ρόλο που μας ανέθεσαν με την ψήφο τους.
Τους τελευταίους μήνες, προσπαθήσαμε μέσα από ένα ποιοτικό αγώνα να προσφέρουμε στο Χαϊδάρι κάτι καινούριο, πρωτοπόρο, δημιουργικό.
• Αγωνιστήκαμε για την αξιοκρατία, την ανανέωση και την αλλαγή στην πόλη μας.
• Αγωνιστήκαμε για την ανατροπή κατεστημένων και συμφερόντων που οδήγησαν την πόλη στο σημερινό της αδιέξοδο και παραμένουμε σταθεροί σε αυτή την κατεύθυνση.
• Αγωνιστήκαμε για να αποκτήσει επιτέλους το Χαϊδάρι μία αξιόπιστη δημοτική αρχή που θα το μετατρέψει σε μία πόλη σύγχρονη, βιώσιμη, ευρωπαϊκή.
Αυτούς τους στόχους θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε από οποιαδήποτε θέση και αν βρισκόμαστε.
Είναι γεγονός πως καμία επιλογή του δεύτερου γύρου δεν μπορεί να εκπληρώσει όλους τους παραπάνω στόχους. Σε κάθε περίπτωση, είναι χρέος κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη να επιλέγει τη διοίκηση που θεωρεί συγκριτικά καλύτερη και όχι να καταφεύγει στην αποχή ή στο λευκό/άκυρο. Οι πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους έχουν κρίση και δεν χρειάζονται υποδείξεις και καθοδήγηση για την επιλογή τους στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Ως δημοτικός συνδυασμός, είμαστε βέβαιοι ότι το βασικό κριτήριο των πολιτών θα είναι κατ' ελάχιστον η εξυγίανση και η χρηστή διοίκηση του Δήμου.
Εμείς από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα ευρύ πλειοψηφικό ρεύμα σε προοδευτική κατεύθυνση και με συγκεκριμένα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, που θα κατορθώσει στο μέλλον να υλοποιήσει τους παραπάνω στόχους και να αλλάξει την πόλη.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συνεργάτες μου, οι οποίοι έδωσαν τους τελευταίους μήνες μία σπουδαία μάχη για ένα καλύτερο Χαϊδάρι. Είμαι ευτυχής που ξεκίνησα μαζί τους αυτό το ταξίδι και είναι κρίμα που ο Δήμος μας θα στερηθεί τόσους νέους, ικανούς, έμπειρους και γεμάτους διάθεση για προσφορά ανθρώπους. Το ταξίδι αυτό δεν σταματάει εδώ. Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Ηρακλής Δρούλιας


Δεν υπάρχουν σχόλια: