Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Ογκώδης η συγκέντρωση του Μιχάλη Σελέκου στο Παλατάκι Χαϊδαρίου!!!


Μιχάλης Σελέκος: Δεν μπορούν τα λαϊκά στρώματα που βιώνουν τα αποτελέσματα της κρίσης να ψηφίζουν και να στηρίζουν τα κόμματα και τις δημοτικές παρατάξεις που ευθύνονται και βάζουν πλάτη σ' αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Δεν μπορεί και δεν πρέπει το βράδυ των εκλογών να πανηγυρίζουν μαζί οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, με τα αφεντικά, τους βιομήχανους, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές.

Δεν πρέπει την επομένη των εκλογών να χρησιμοποιηθεί η λαϊκή ψήφος σαν έγκριση της πολιτικής της κυβέρνησης που θα πάρει ακόμα πιο σκληρά μέτρα επικαλούμενη ένα θετικό γι' αυτήν αποτέλεσμα.

Η ψήφος στη "Λαϊκή Συσπείρωση" δε θα χαθεί μέσα στο σακούλι της υφαρπαγής και των υποσχέσεων. Δεν θα μείνει στο συρτάρι, ούτε θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι του νέου διπολισμού που ετοιμάζουν. Θα είναι ψήφος που θα ενισχύσει θετικά τις διεργασίες στο κίνημα, που θα σηκώσει κόσμο από τον καναπέ και θα τον βγάλει στο δόμο της συμμετοχής και της διεκδίκησης. Θα είναι ψήφος αμφισβήτησης, αντίστασης και αγώνα!Δείτε την ομιλία (10-05-2014)Δεν υπάρχουν σχόλια: