Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Το θρίλερ στη Μεσσήνη συνεχίζεται και στο Πρωτοδικείο!!!



Τρέλανέ μας Γιώργαρε!!!

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Γιώργου Τσώνη, βρισκόμαστε μπροστά σε νέα ανατροπή στο εκλογικό θρίλερ που κρατάει μια βδομάδα στη Μεσσήνη και μάλλον είναι και το μοναδικό σε όλη την επικράτεια!!! 

Κατά τη δεύτερη ημέρα της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων του Δήμου Μεσσήνης στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, σήμερα (Σάββατο), διαπιστώθηκε ότι ένα ψηφοδέλτιο του κ. Γιώργου Τσώνη, κακώς είχε προσμετρηθεί στη δύναμη του κ. Στάθη Αναστασόπουλου. 
Ειδικότερα, στο 223ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Μεσσήνης, το υπ’ αριθμ. 33 ψηφοδέλτιο που ανήκε στο συνδυασμό του Γιώργου Τσώνη, είχε προσμετρηθεί υπέρ του κ. Στάθη Αναστασόπουλου. Ως εκ τούτου -πέρα από τα αιτήματα ακυρώσεων ή προσμετρήσεων ψηφοδελτίων που έχουν ζητηθεί από τους δικηγόρους και των δύο πλευρών κατά τη διήμερη διαδικασία- διαπιστώθηκε ότι έχει αφαιρεθεί ένα ψηφοδέλτιο από το συνδυασμό του κ. Γ. Τσώνη κι έχει προσμετρηθεί σε αυτόν του κ. Σ. Αναστασόπουλου. 
Έτσι, με την αφαίρεση ενός ψηφοδελτίου από το συνδυασμό του κ. Αναστασόπουλου και την κατακύρωσή του υπέρ του κ. Τσώνη, ο τελευταίος προηγείται με ένα ψηφοδέλτιο. 
Ο κ. Τσώνης, όπως δήλωσε το μεσημέρι, μετά την εξέλιξη της δεύτερης ημέρας της επανακαταμέτρησης, το Δικαστήριο θα πρέπει να τον ανακηρύξει Δήμαρχο Μεσσήνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: