Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η ανακοίνωση του Κώστα Φουρλή για τον Β' γύρο των εκλογών στο Χαϊδάρι!!!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Ο Συνδυασμός «Μαζί για το Χαϊδάρι» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δημότες της πόλης μας για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Ο επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Φουρλής, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι φίλοι του Συνδυασμού έδωσαν έναν ευπρεπή και τίμιο αγώνα, όπως αρμόζει στο ήθος, τις αξίες τις δικές μας αλλά και του λαού της πόλης μας.
Είχαμε αποσαφηνίσει από την αρχή και καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι ο συνδυασμός μας είναι ένα πραγματικά ανεξάρτητο αυτοδιοίκητο σχήμα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με θέληση και μεράκι να προσφέρουν ανιδιοτελώς στα κοινά της πόλης μας χωρίς κομματικές και άλλες εξαρτήσεις.
Ο Συνδυασμός «Μαζί για το Χαϊδάρι» αποτελεί μια κοινή προσπάθεια συμπολιτών που με διάθεση προσφοράς, όραμα, γνώσεις και εμπειρία θα προσπαθήσουν, με ουσιαστικές παρεμβάσεις τόσο μέσα στο νέο Δημοτικό συμβούλιο όσο και στην τοπική κοινωνία, να προβάλλουν τους προγραμματικούς στόχους τους και να ελέγχουν τις αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου τόσο ως προς την σκοπιμότητά όσο και τη διαχειριστική διαφάνειά τους.
Σταθεροί λοιπόν στις αρχές και τις αξίες που έχουμε, συνεχίζουμε τη δράση μας από τη θέση που βρισκόμαστε και πιστεύουμε ότι αυτοί που μας ψήφισαν έχουν κρίση και ωριμότητα να επιλέξουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών Δήμαρχο εκείνον που αρμόζει στην Πόλη του Χαϊδαρίου.
Για τον λόγο αυτό ο Συνδυασμός απευθυνόμενος σε όσους μας ψήφισαν προτείνει να λειτουργήσουν την Κυριακή κατά συνείδηση για το καλό του δήμου.
Τον λόγο έχουν οι δημότες και τους εμπιστευόμαστε.

Για τον Συνδυασμό
Ο επικεφαλής
Κώστας Φουρλής


Δεν υπάρχουν σχόλια: