Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Και με "IQ ραδικιού" καταλαβαίνεις τι γίνεται στο Χαϊδάρι!!!


Καλημέρα! Είσαστε όλοι καλά;

Τα μάθατε τα νέα; Γίναμε πολλοί. Πάρα πολλοί... Βρέχει από παντού νέα blogs και καινούριες σελίδες για το Χαϊδάρι... Άσε τα groups στο facebook… Απ' όλα έχει ο μπαξές, σε όλα τα σχέδια και με όλα τα χρώματα.

Κόκκινα, πράσινα, μπλε και πολύχρωμα τα νέα Χαϊδαροblogs και κάθε λογής σελίδες είναι εδώ για να δώσουν το παρόν για τη δική σας ενημέρωση και πληροφόρηση!

Τι νομίζατε αγαποχαϊδαριώτες μου, μόνο εγώ είχα την κάψα να blogάρω για την πόλη μας; Όχι βέβαια, την είχαν κι άλλοι, ή κι αν δεν την είχαν τους προέκυψε τώρα... Μέχρι τις δημοτικές εκλογές υπολογίζω να εμφανιστούν ακόμη πολλά καινούρια ιστολόγια και σελίδες στο fb με θέμα, τι άλλο; Την πόλη μας! Αριθμό δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια, θα εκτιμήσω την κατάσταση αργότερα και θα σας ενημερώσω για τον αριθμό... Αργότερα, μετά τις εκλογές! Που θα μείνουμε πάλι λίγοι. Γιατί, μπορώ να σας το πω μετά βεβαιότητας πως σχεδόν όλα τα καινούρια ιστολόγια έχουν πολιτική σκοπιμότητα και προεκλογικό χαρακτήρα... Οπότε και θα εκλείψουν την επομένη του εκλογικού αποτελέσματος. Δεν το κρύβουν άλλωστε. 

Δεν θα πω πως είναι απαραίτητα κακό αυτό. Πραγματικά χαίρομαι που η ενημέρωση ανθίζει στην πόλη μας. Εξάλλου, για να ξεκαθαρίσω και τη θέση μου, κάποια δεν έχουν πολιτική σκοπιμότητα, αλίμονο! Είναι εδώ για να τα κονομήσουν από τους αφελείς υποψηφίους... και για να τα κονομήσουν θα πούλαγαν και τη μάνα τους... Όσο για την αξιοπιστία τους... συλλέγω αυτά που γράφουν για να τα ξαναθυμηθούμε μετά τις εκλογές!!!

Πάντως κάποιοι κάνουν πολύ καλή δουλειά, και δεν το κρύβω, μπαίνω και ενημερώνομαι για κάτι που δεν γνωρίζω. Παράπονο ουδέν... Ένα μόνο θέλω να σχολιάσω...

Τα σχόλια! Τα σχόλια που οργιάζουν κάτω από τις αναρτήσεις των εν λόγω blogs, σελίδων, ομάδων και προσωπικών προφίλ και που θυμίζουν γήπεδο! Γιατί παιδιά; Γιατί τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός; Εκλογές έχουμε, δεν έχουμε πόλεμο! Να γιατί δεν μου αρέσει η πολιτική, γιατί ρίχνει το επίπεδο του Έλληνα που αλαλάζοντας ψάχνει παράθυρο, ή χώρο σχολίων για να πει την όποια άποψη έχει... σωστή, λάθος, δεν έχει σημασία! Αρκεί να την ξεφουρνίσει με σηκωμένα τα μανίκια και έτοιμος για καβγά. Χαλαρώστε καλέ! Αφού την επόμενη μέρα, πάλι στα ίδια μέρη θα είμαστε αγκαλίτσα οι ίδιοι και οι ίδιοι και θα πίνουμε μαζί καφέ. Γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας;

Ενημερωθείτε λοιπόν φίλοι μου από τα καινούρια ιστολόγια και τα σελιδοgroupakia, μάθετε τα υπέρ και τα κατά του κάθε υποψηφίου δημάρχου, και βγάλτε την απόφασή σας για το ποιον θα ψηφίσετε... Εγώ δεν έχω να σας προτείνω κανέναν... Έχω μόνο να προτείνω... κρατήστε ένα επίπεδο, και μέρες που είναι... "Αγαπάτε αλλήλους"

Nothing else για την ώρα από την καλή σας φίλη με το... IQ ραδικιού
Δεν υπάρχουν σχόλια: