Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Χαλυβουργικής!!!


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Αρ. Πρωτ: …81…… Ασπρόπυργος 18/02/14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ζούμε πλέον σε μια χώρα εγκλωβισμένη στον αέναο κύκλο των μνημονίων, των περικοπών και των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων. Αυτοί που κυβερνούν, προσπαθούν εδώ και καιρό, να μετακυλήσουν τις δικές τους ευθύνες, το δικό τους έλλειμμα, στους ίδιους τους εργαζόμενους. Σε αυτούς δηλαδή που υποτίθεται πως θα έπρεπε να προστατεύουν και να διασφαλίζουν το μέλλον τους.
Προφανώς οι προτεραιότητες των μνημονιακών κυβερνήσεων δεν είναι οι πολίτες, δεν είναι οι εργαζόμενοι, αλλά οι τράπεζες, οι μεγαλοεργολάβοι και οι συντεχνίες τους.
Τελευταίο χρονικά παράδειγμα είναι οι συνάδελφοι – εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής. Εγκλωβισμένοι σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων μεταξύ κυβέρνησης και εργοδοσίας, αγωνίζονται να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, τη δουλειά τους, το μέλλον των παιδιών τους.
Σε αυτό λοιπόν το δίκαιο αγώνα τους, εμείς οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ, δηλώνουμε αλληλέγγυοι και αρωγοί μέχρι και την τελική τους δικαίωση.
Κανείς και για τίποτα δεν έχει το δικαίωμα να παίζει παιχνίδια στην πλάτη ανθρώπων που μόχθησαν, στήριξαν και διέθεσαν την ψυχή τους, οραματιζόμενοι ένα καλύτερο μέλλον γι΄ αυτούς και τις οικογένειές τους.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΡΟΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: