Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Ο Ηλίας Ε. Περιμένης με τους "Πολίτες σε Δράση" στο Χαϊδάρι!!!


Πολιτική και Ηθική

Επειδή η πολιτική δεν είναι όχημα πρόσκαιρου και προσωπικού πλουτισμού.
Επειδή η πολιτική δεν είναι δημόσιες σχέσεις και θεαθήναι.
Επειδή η πολιτική έχει κατακλυστεί από ανθρώπους επικίνδυνους με σημαία τους το ψέμα και την απάτη.
Επειδή η πολιτική τους πλέον είναι το μέσο της πλήρους απαξίωσης του κρατικού μηχανισμού και της υποταγής του κρατικού γίγαντα στον ιδιώτη νάνο.
Επειδή η πολιτική τους μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υποβάθμιση της παιδείας, της υγείας, του αξιόμαχου του Ελληνικού στρατού, στην κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας και των εργασιακών κεκτημένων.
Επειδή η πολιτική τους επιβάλει την αύξηση της υπογεννητικότητας και την καθημερινή επιβολή νέων απίστευτων φόρων.
Επειδή οι πολιτικοί σήμερα έχουν γίνει πΩλητικοί με εργοδότη κάθε απίθανο τραπεζοεγκληματία, πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε.
Πρέπει να αναζητήσουμε το κατάλληλο πεδίο και να αμυνθούμε. Να αμυνθούμε και ας χάσουμε. Να δώσουμε τη μάχη μας και ας χάσουμε. Όχι όμως να χάσουμε χωρίς μάχη, με τα χέρια σταυρωμένα και την απάθεια ζωγραφισμένη στα πρόσωπά μας.
Αυτό το πεδίο είναι η ΗΘΙΚΗ.
Είναι η ηθική και συναγωνιστές μας όλοι αυτοί που θα βάλουνε το εμείς πάνω από το εγώ.
Είναι η ηθική και όλες οι αξίες που με αγώνα και αίμα μας μετέφεραν οι προγονοί μας από τα βάθη της πανανθρώπινης Ιστορίας.
Είναι η ηθική παρέα με το φιλότιμο και τον σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπό μας που έστω και από αβλεψία του φυτοζωεί υπό τραγικές συνθήκες, λόγω των λαθών άλλων που του φορτώσανε.
Είναι η ηθική το κλειδί για να απεγκλωβιστούμε από τα στείρα κομματικά σύνορα που μας έχουν επιβάλει για να μπορούν να ελέγχουν το μέλλον και το παρόν μας.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες με μεγάλη μου ευχαρίστηση σας ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι συνοδοιπόρος και συναγωνιστής με έναν άνθρωπο που έχει δώσει δείγματα γραφής στους δρόμους και στις γειτονιές. Με τον άνθρωπο που μπορεί να μην γνωρίζετε από φανταχτερές φωτογραφίες και όμορφες συνεντεύξεις αλλά ήμασταν μαζί στις πλατείες, στο Σύνταγμα και στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη.
Με τον άνθρωπο που θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Χαϊδαρίου για ένα Χαϊδάρι αντάξιο των πολιτών του.
Με τον Θεοδωρή Σπηλιόπουλο.

Ηλίας Ε. Περιμένης
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους Πολίτες σε δράση

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΗ ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Αναρτήθηκε : 29 Ιαν 2014
στις Κατηγορίες: Προτεινόμενα_Άρθρα , Συμβαίνουν_στο_Χαϊδάρι

Σήμερα έμαθα ότι ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Περιμένης, που είχε δηλώσει ότι προσχωρεί στην Δημοτική Κίνηση "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ" είχε κάνει μια δήλωση που δεν συνάδει με την ιστορία και την πολιτική του συνδυασμού μας.
Δηλώνω, λοιπόν, ότι ο Ηλίας Περιμένης δεν συμμετέχει, πια, στον συνδυασμό μας.

http://psdhaidari.blogspot.gr/2014/01/blog-post_29.html