Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Το νου τους οι οδηγοί στην κατηφόρα προς Σκαραμαγκά!!!


Τις τελευταίες μέρες έχει τοποθετηθεί από την τροχαία σταθερό φωτογραφικό ραντάρ στην κατηφόρα του Σκαραμαγκά, από Χαϊδάρι προς Κόρινθο, στο ύψος του COPA COPANA PARK.

Κατά τη συνήθη και προσφιλή τακτική της τροχαίας, είναι κρυμμένο πίσω από πυκνή βλάστηση και δεν γίνεται έγκαιρα αντιληπτό.  

Στο τμήμα του δρόμου όπου οι παραβάτες καταγράφονται με σταθερό ραντάρ, θα πρέπει να υπάρχει πινακίδα που να προειδοποιεί τους οδηγούς, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει στην περίπτωσή μας, καθώς και πινακίδα αναγραφής του ορίου ταχύτητας.

Πινακίδα αναγραφής του ορίου ταχύτητας βρίσκεται πριν την αερογέφυρα του ΟΣΕ και το όριο ταχύτητας είναι 80 χιλιόμετρα.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το ενεργοποιούν από την τροχαία μέρα παρά μέρα, γι αυτό προσοχή μην σας έρθει η λυπητερή στο σπίτι με το ταχυδρομείο!!!

Στο τέλος της ευθείας στο ύψος των εναέριων πινακίδων για την επιλογή κατεύθυνσης μειώστε δραστικά την ταχύτητά σας... 








3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σύστημα δεν δουλεύει ακόμα. Οι θέση χωροθέτησης γίνεται από την Τροχαία και περιλάμβανεi άλλα 300 σημεία στην Ελλάδα. Οι θέσεις έχουν επιλέγει μόνο με βάση την επικινδυνότητα των δρόμων μέσα από στατιστικά ατυχημάτων.
Η κάμερα που δουλεύει προς το παρόν είναι εκείνη στην Χαλυβουργική, στην είσοδο προς Αθήνα και πριν την αριστερή στροφή.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, για να μην τους πληρώνουμε τσάμπα και βερεσέ.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Φίλες και φίλοι, γνωρίστε καλύτερα την Τροχαία και το έργο της ΕΔΩ!!!