Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Συνάδελφοι αύριο ψηφίζουμε στις ΒΕΑ - ΒΕΕ - ΒΕΘ & Μαρούσι!!!


07.10.2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, οι
Μετά από τρία χρόνια προσπαθειών και αγώνων, με το Σωματείο μας να στέκεται όρθιο κόντρα στην μνημονιακή καταιγίδα των αντεργατικών μέτρων και την οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνει η Ελληνική κοινωνία, καλούμαστε να κρίνουμε την Διοίκηση αυτής της τριετίας.

Αύριο Τρίτη 8 Οκτωβρίου, από τις 6.00 πμ και μέχρι το απόγευμα στις 6.00 μμ, ψηφίζουμε για Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, καθώς και για την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕΠ), που θα έχει την ευθύνη των εκλογών για την νέα διοίκηση του Σωματείου μας. Τέλος θα ψηφίσουμε και για την Εκπροσώπησή μας στην ΓΣΕΕ (μέσω Ομοσπονδίας ή Εργατικών Κέντρων).

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Με την μαζική συμμετοχή μας στις ψηφοφορίες, κατοχυρώνουμε την νομιμότητα και την εγκυρότητα των διαδικασιών του Σωματείου, κυρίως όμως στέλνουμε μήνυμα δύναμης και ενότητας των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ προς όλες τις κατευθύνσεις.

Την Τρίτη Ψηφίζουμε ΝΑΙ στον Απολογισμό των αγώνων των εργαζομένων.

Ψηφίζουμε ΝΑΙ στην Ενότητα. Δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως θα υπερασπιστούμε ξανά, όπου και όποτε χρειαστεί τις εργασιακές μας σχέσεις και τα δικαιώματά μας, απέναντι σε όποιον τα στοχοποιεί, με την ίδια δύναμη και πίστη για το δίκιο μας όπως το κάναμε και μέχρι σήμερα.

Για όλα τα υπόλοιπα, την εμφάνιση όλων αυτών των «ανεξάρτητων κινήσεων και κινημάτων»!!!, καθώς και για τις διάφορες υποσχέσεις που μοιράζουν … απλόχερα!!!, αλλά και τις φοβερές και τρομερές κατηγορίες ενάντια στα όσα έγιναν στα τρία αυτά χρόνια, θα μιλήσουμε αναλυτικά σε νέα μας ανακοίνωση.

Άλλωστε οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι πάλευαν καθημερινά και για την Σύμβαση και τα εργασιακά μας δικαιώματα, σε όλα τα μέτωπα που χρειάστηκε να συγκρουστούμε, αλλά και για τα καθημερινά που δυσκολεύουν τη ζωή μας περισσότερο, λόγω της κρίσης που βιώνουμε και εμείς όπως όλοι οι Έλληνες.

Αύριο λοιπόν ψηφίζουμε:

ΝΑΙ για Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του Σωματείου μας.

Εκλέγουμε την ΚΕΦΕΠ για τις εκλογές της νέας Διοίκησης του ΠΣΕΕΠ που θα γίνουν σε δύο εβδομάδες. Επιλέγουμε την εκπροσώπησή μας για την ΓΣΕΕ μέσω της Ομοσπονδίας.

Η μαζική συμμετοχή μας είναι δύναμη για το Σωματείο.


ΕΝΙΑΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: