Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Στη Λιβαδειά περάσαμε φανταστικά!!!


Ο κύριος προορισμός της τελευταίας μας εξόδου από το κλεινόν άστυ ήταν η Λιβαδειά αφού υποκύψαμε στις επανειλημμένες προσκλήσεις φίλων και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι περάσαμε φανταστικά.
Η έκπληξή μας ήταν μεγάλη όταν τυχαία συναντήσαμε και συμπατριώτες μας Μεσσήνιους επιχειρηματίες που ζουν μόνιμα στη Βοιωτία.
Εδώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και τους νέους φίλους που θέλησαν με κάθε τρόπο να μας εξυπηρετήσουν στο μακρύ οδοιπορικό μας, καθώς και τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για τις άψογες υπηρεσίες που μας προσέφεραν.
Αν και κοντινός προορισμός η Λιβαδειά, ήταν η πρώτη φορά που ήρθαμε στην όμορφη και αμφιθεατρικά χτισμένη πόλη, αφού τις προηγούμενες φορές είχαμε φτάσει ως την Αλίαρτο.
Όμως έχοντας ως βάση το ξενοδοχείο LEVADIA δεν χάσαμε την ευκαιρία και εκτός από τις περιπλανήσεις μας στα αξιοθέατα της πόλης, διανύσαμε εκατοντάδες χιλιόμετρα  στους γύρω κοντινούς προορισμούς της Βοιωτίας και της Φωκίδας.
Δελφοί, Αράχωβα, Καρακόλιθος, Δίστομο, Παραλία Διστόμου, Άσπρα Σπίτια, Αντίκυρα, Στείρι, Όσιος Λουκάς, Κυριάκι, Ελικώνας, Ορχομενός, Κάστρο…
Εκατοντάδες ήταν και οι φωτογραφίες που τραβήξαμε, πολλές από τις οποίες σας παρουσιάζουμε αυτές τις ημέρες από τις σχετικές αναρτήσεις στο blog.

Περισσότερες φωτογραφίες από την πόλη της Λιβαδειάς δείτε εδώ!











Δεν υπάρχουν σχόλια: