Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Με την παρουσία του και μόνο έφερε και το τέλος του Rally Acropolis!!!


Εξήντα δύο χρόνια μετά το 1ο Ράλι Ακρόπολις και σαράντα χρόνια μετά την ένταξή του στο WRC, το Ράλι Ακρόπολις δεν θα συμπεριληφθεί στο καλεντάρι του 2014, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί από ώρα σε ώρα μετά την πραγματοποίηση του συμβουλίου της FIA.

Ο Γιοστ Καπίτο, υπεύθυνος της Volkswagen Motorsport, τόνισε: "Το Ράλι Πολωνίας ήταν πολύ καλό την προηγούμενη φορά και δεν υπάρχει λόγος να μην βρίσκεται στο καλεντάρι. Από την άλλη, δεν είναι ωραίο να μείνει έξω η Ελλάδα. Το Ακρόπολις ήταν πάντα καλό, ανταγωνιστικό ράλι, για το οποίο οι οδηγοί ανυπομονούν από την αρχή της σεζόν.

Κι όταν βλέπεις την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Της παίρνουν τα πάντα. Δεν ξέρω πως θα επιβιώσει η χώρα αν συνεχίζουν να της παίρνουν τα πάντα. Είναι πολύ περήφανοι άνθρωποι και αν τους πάρεις τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της περηφάνιας τους, δεν ξέρω πώς θα καλύψουν το χαμένο έδαφος".

Η συγκεκριμένη απόφαση θα λάβει ποικίλες αντιδράσεις, αφού το Ράλι Ακρόπολις είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο. Τη θέση του αναμένεται να πάρει εκείνο της Πολωνίας.

Αναφορικά με την ένταξη ή μη του Ράλλυ Ακρόπολις στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2014 και με αφορμή πλήθος δημοσιευμάτων στον εθνικό και το διεθνή Τύπο, καθώς και αναφορών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα τοποθετηθεί με επίσημη ανακοίνωση αμέσως μετά την έγκριση και δημοσίευση του σχετικού ημερολογίου από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: