Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Έως ότου τα πάρουν ΟΛΑ!!!


Μετά από 40 ολόκληρα χρόνια σκανδάλων, διαφθοράς, απάτης, διαπλοκής, λεηλασίας του δημοσίου χρήματος, καταλήστευσης του ελληνικού λαού και χρεοκοπίας της χώρας, η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη λειτούργησαν ταχύτατα και αποφασιστικά για να βάλουν στη φυλακή τους Χρυσαυγίτες…

Συμπέρασμα: Η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη λειτουργούν μόνο όταν θίγονται τα συμφέροντα και η ίδια η ύπαρξη του σάπιου αυτού πολιτικού συστήματος της Μεταπολίτευσης ή όταν αυτό ζητείται έξωθεν…

Είναι πολλά τα λεφτά…

Οι διεθνείς τοκογλύφοι ανησύχησαν από την εκρηκτική άνοδο της Χ.Α. και θέλουν με κάθε τρόπο να τη βγάλουν από το πολιτικό παιχνίδι... 

Δεν είναι ιδεολογικοί οι λόγοι...

Σε αγαστή συνεργασία με τους Εθνοπροδότες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να μας αφήσουν τίποτα… 

Θα τα πάρουν όλα…

Θυμηθείτε τη στημένη υπόθεση του Ντομινίκ Στρος-Καν για να μπορέσετε να εξηγήσετε τα στημένα γεγονότα των τελευταίων ημερών…

Η υπόθεση Ντομινίκ Στρος-Καν ήταν μήνυμα προς όλες τις Κυβερνήσεις για το ποιοι έχουν το πάνω χέρι...

Θέλουν να τα πάρουν όλα χωρίς αντιστάσεις…

Είναι πολλά τα λεφτά και μπορούν να εξαγοράζουν τα πάντα… θύματα, θύτες, μάρτυρες, βουλευτές, υπηρεσίες, δικαιοσύνη, λακέδες δημοσιογράφους…

Και να μην επιχαίρει η Αριστερά για τα σημερινά γεγονότα γιατί έρχεται η σειρά της… θα της στήσουν ανάλογη προβοκάτσια για να τεκμηριώσουν τη θεωρία των δυο άκρων και να ξανά μαζέψουν τον κόσμο στο γαλαζοπράσινο μαντρί…

Έως ότου τα πάρουν ΟΛΑ!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Πραξικόπημα της πυτζάμας" Φεβρουάριος 1975 και σταγονίδια. Οι επίγονοι του Αβέρωφ κάτι ξέρουν από τέτοια. Και πάνε να μας στήσουν την ιστορία "σαμαροβενιζέλος ή τανκς". Είδαν το φως το αληθινό και αποφάσισαν να ξηλώσουν τη "Χρυσή Αυγή" κρατώντας φυσικά τα ξαδέρφια της στην κυβερνητική κεφαλή. Θέλουν και συνταγματικό τόξο οι δυνάμεις της συνταγματικής εκτροπής. Ξοπίσω τρέχουν και κάτι λιμασμένοι της εξουσίας μπας και μείνουν εκτός νυμφώνος. Φρικτή μετάλλαξη του πολιτικού συστήματος και του εσμού που λεηλάτησε υλικά και ηθικά τη χώρα, της συνεπίκουρης μιντιοκρατίας των διαπλεκομένων στο σχέδιο εκμαυλισμού των αφελών της πονηρίας και των ευπώλητων της "αριστεράς και της προόδου". Το αντίπαλον δέος;

Ανώνυμος είπε...

28/9/13

Γνώμη

Καλώς ήλθαμε στην νέα εποχή της «Νέας Ελλάδας»

Το Κράτος της μεταπολίτευσης έκλεισε τον κύκλο του και κατέληξε στο
Από-ΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ . Κράτος σημαίνει δύναμη. Και σήμερα γίνεται επίδειξη της δύναμης των μηχανισμών της εξουσίας .

Οι συλλήψεις του Γ.Γ και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποτελούν αναμφίβολα πολιτική και δικαστική εκτροπή, στο πλαίσιο της «άμυνας του κλεπτοκρατικού και φαυλοκρατικού Καθεστώτος».

Οι συλλήψεις των βουλευτών προφανώς έγιναν κατά παράβαση του Συντάγματος. Διότι σύμφωνα με το άρθρο 62 παρ. 1, «όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος». Σύμφωνα δε με την παρ. 4 του άρθρου 62 , «δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Επομένως, για να συλληφθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, σύμφωνα με το άρθρο 242 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, θα έπρεπε να τελέσουν κακούργημα το οποίο όμως δεν περιγράφεται στις εννέα σελίδες του πορίσματος Βουρλιώτη, που αναφέρει ότι «δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο αδίκημα για να προβούν οι Αρχές στη σύλληψη των μελών, καθώς αρκεί και μόνο η συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση».
Η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση όμως είναι διαρκής και δεν εμπίπτει στο αυτόφωρο.

Όπως διαδίδεται, στο 9σέλιδο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αποδίδονται κατηγορίες για 5 δολοφονίες. (Μια του Π. Φύσσα και 4 αλλοδαπών, για τις οποίες όμως το αυτόφωρο έχει παρέλθη προ πολλού) .Για «δολοφονική επίθεση» σε βάρος μελών του ΚΚΕ στη Νίκαια, και ακόμη περιλαμβάνονται κατηγορίες, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες που δεν είναι κακουργήματα , και για βομβιστικές επιθέσεις στον Βόλο. Επίσης υπάρχουν κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος και εκβιασμούς σε αλλοδαπούς μικροπωλητές από τους οποίους αποσπούσαν χρήματα .

Η βάση της νομιμότητας των ενεργειών του κράτους και της δικαιοσύνης για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, είναι τουλάχιστον αμφίβολη και υπάρχει η αίσθηση ότι όλα γίνονται κατόπιν «έξωθεν» εντολών και οδηγιών. Η κυβερνητική αποφασιστικότητα θυμίζει το κλείσιμο της ΕΡΤ. Όλα αυτά όμως παραπέμπουν έντονα στο «Volksgerichtshof» και όχι σε «δημοκρατία» και Κράτος Δικαίου.

Οι διώξεις είναι πολιτικές. Η πολιτική ουσία είναι ότι η Φαυλοκρατία-Κλεπτοκρατία και οι ξένοι προστάτες της δεν αφήνουν περιθώρια για να πολλαπλασιαστούν οι φωνές αυτών που έχουν αντιρρήσεις. Αυτό είναι το μήνυμα προς όλους. Όποιος δεν το καταλάβει θα κάνει παρέα στον Μιχαλολιάκο.

Έτσι σε αυτή τη φάση αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχα όταν έλεγα ξανά και ξανά, ότι ο πόλεμος με την παγκόσμια διακυβέρνηση και την ιουδαϊκή χούντα δεν διεξάγεται στα στενά της Νίκαιας και του Άγιου Παντελεήμονα. Αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχα όταν έλεγα άλλο ακτιβοσμός και άλλο πολιτική. Αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχα όταν έλεγα ότι το εθνικιστικό πατριωτικό κίνημα είναι δημοκρατικό και μόνο σαν δημοκρατικό μπορεί να επιβιώσει. Αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχα όταν έλεγα ότι χρειάζεται συνθετική και όχι σεχταριστική λογική.

Από εδώ και μπρός οι πολιτικές αποφάσεις της Χρυσής Αυγής δεν θα ληφθούν εν θερμώ. Κέντρο των εξελίξεων θα είναι η ΓΑΔΑ, όπου βρίσκονται τα περισσότερα μελή της Πολιτικής Επιτροπής. Η «γραμμή» του Μιχαλολιάκου τώρα είναι «αυτοσυγκράτηση». Όχι συγκεντρώσεις, και όχι ακτιβισμός δυσαρέσκειας, μέχρις ότι ληφθούν οριστικές αποφάσεις, για τις παραιτήσεις και τις εκλογές.
Ερώτημα παραμένει αν στις εκλογές που έρχονται θα κατέβουν ως Χρυσή Αυγή ή με άλλο όνομα.

Σπύρος Χατζάρας

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε σίγουροι;

Αναρωτιέστε εάν είναι βιαστικά όλα όσα συνέβησαν. Εάν έγιναν ανεξήγητα γρήγορα. Ε, λοιπόν, ναι, φοβάμαι πως έτσι είναι!

Άλλο πράγμα η σύλληψη ενός πολίτη, άλλο εκείνη του βουλευτή και εντελώς διαφορετικό η σύλληψη αρχηγού κόμματος. Στη συνείδηση μερίδας του απλού κόσμου δεν έχει παγιωθεί η πεποίθηση ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και διέπραξαν εγκλήματα για τα οποία πρέπει να συλληφθούν. Τα ερωτήματα είναι υπαρκτά.

Πώς ένας μηχανισμός που αδυνατεί να επιλύσει αποτελεσματικά άλλα προβλήματα κατόρθωσε εν μία νυκτί να στοιχειοθετήσει τις εγκληματικές πράξεις μιας οργάνωσης που έχει πολιτική υπόσταση και εκπροσωπείται επίσημα στο κοινοβούλιο. Όλη αυτή η σπουδή μυρίζει λάθη τα οποία πιθανόν να λειτουργήσουν αντίστροφα και να ενισχύσουν ένα περιβάλλον πολιτικά επικίνδυνο. Το επόμενο τραγικό λάθος σε μια τέτοια περίπτωση είναι η προκήρυξη πρόωρων εκλογών εν μέσω θερμού κλίματος και φυσικά χωρίς να έχει ωριμάσει στη συνείδηση των πολιτών η ιδέα ότι οι συλλήψεις έγιναν για συγκεκριμένους λόγους και όχι για πολιτική σπέκουλα.

Εφόσον τα στοιχεία που διαθέτει η Δικαιοσύνη δεν είναι επαρκή για τη σύλληψη ενός πολιτικού αρχηγού και οι κρατούντες έχουν υποπέσει σε νομικά λάθη, τότε αλίμονο. Ηρωοποιούν τον ακροδεξιό χώρο δημιουργώντας ταυτόχρονα προϋποθέσεις πολιτικού χάους. Οι συλλήψεις πολιτικών, όποιοι και αν είναι, πυροδοτούν ένταση, ανεξέλεγκτη πολλές φορές.

Εάν μάλιστα αποδειχθεί ότι έγιναν άνευ ουσίας -σοβαρού λόγου που πιθανόν αυτήν τη στιγμή αγνοούμε- αλλά χάριν εντυπωσιασμού, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Ελπίζω οι αποδείξεις και τα επιχειρήματα να είναι ισχυρά, διαφορετικά το τσουνάμι που θα ακολουθήσει μπορεί να είναι πολλαπλάσιο σε ισχύ από τον στιγμιαίο εντυπωσιασμό. Η δημοκρατία δεν συμπεριφέρεται ως λόχος ορεινών καταδρομών που επιτίθεται διά του αιφνιδιασμού. Έχει κανόνες, που πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

akrat είπε...

ναι σε πολλές οπτικές σας έχετε δίκαιο αλλά ο φασιμός ή ο εθνικοσοσιαλισμός ή ο φαλαγγιτισμός είναι μια οργάνωση κοινωνίας η οποία έτσι και αλλιώς είναι από την φύση του απάνθρωπη ... ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ???

BENEAS GEORGIOS είπε...

Κάποιος, κάπου, κάποτε, ήθελε να εκδικηθεί τη γυναίκα του που τον κεράτωνε...
Αποφάσισε να κόψει τα γεννητικά του όργανα για να την εκδικηθεί...
Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα στην κοινωνία που νιώθει προδομένη από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της μεταπολιτευτικής φαυλοκρατίας και κλεπτοκρατίας...
Είναι τέτοιο το μίσος που η Χρυσή Αυγή φαντάζει ως η μοναδική λύση...

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Απάνθρωπο είναι αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια με την κατάλυση του Συντάγματος, των θεσμών, την εξαθλίωση, τις αυτοκτονίες, την πλύση εγκεφάλου, την ασυλία των κλεφτών του συνταγματικού τόξου...
Να καταλάβουν οι συγκυβερνώντες ότι δεν τους γουστάρουμε και είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας όποιες και να είναι...
Μετά από όλα αυτά ρητορικό το ερώτημα: Ναζί κανείς ή να μη ζει;

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Ποιο Φασιστικό κόμμα από το ΠΑΣΟΚ σε επιλογές, πρακτικές και συμπεριφορές δεν έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα.
Να το χαίρεται, να το χειροκροτεί και να συγκυβερνά μαζί του ο Φον Αντωνάκης

Ανώνυμος είπε...

Μην είσαστε μαλακες. Ολες οι εξουσίες είναι φασιστικές. Ο πόλεμος δεν είναι ιδεολογικός. Είναι πόλεμος οικονομικών συμφερόντων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ -ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΥΓΕΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ- ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...
ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ????