Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάδελφοι οδεύουμε προς εκλογάς!!!


Αρ. Πρωτ : …221…… Ασπρόπυργος 25/09/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 25/09/13 το Εκλογοαπολογιστικό Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, αφού ολοκληρώθηκε η τριετής θητεία του, ενέκρινε τον Διοικητικό & Οικονομικό Απολογισμό, ανοίγοντας έτσι την προεκλογική περίοδο και με βάση το νέο Καταστατικό σας ανακοινώνουμε τις ημερομηνίες των διαδικασιών των αρχαιρεσιών μας, έτσι όπως εγκρίθηκαν από το Δ.Σ.
Θα πραγματοποιηθούν οι Περιφερειακές Συνελεύσεις ανά χώρο όπου θα γίνει ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και θα εκλεγούν και οι Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές ως εξής:
• Δευτέρα 30/09/13: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΘ, στο χώρο του Κεντρικού Μηχανολογικού και ώρα 15:00
• Τρίτη 01/10/13: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΕ, στο Εστιατόριο δίπλα από τα γραφεία του ΠΣΕΕΠ και ώρα 15:00
• Τετάρτη 02/10/13: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΑ, στο Αμφιθέατρο του νέου Διοικητηρίου στον Ασπρόπυργο και ώρα 15:00
• Πέμπτη 03/10/13: ΠΕ.ΣΥΝ Αμαρουσίου, στο Εστιατόριο στη Χειμάρρας, στον -1 όροφο και ώρα 16:00.

Την Τρίτη 08/10/13 και από ώρες 06:00 έως 18:00 θα πραγματοποιηθεί η Γενική μας Συνέλευση σε όλους τους χώρους και ψηφοφορία (με ξεχωριστές κάλπες) για:
1. Εκλογή ΚΕΦΕΠ
2. Εκπροσώπηση ΓΣΕΕ
3. Εκλογοαπολογισμός ΠΣΕΕΠ (Διοικητικός & Οικονομικός) 

Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Σωματείου μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις παραπάνω διαδικασίες, όπου θα αναδειχθούν τα νέα όργανα του Σωματείου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. στη συνεδρίαση αυτή, επιβεβαίωσε επίσης ομόφωνα την πάγια θέση του Σωματείου και για το τελευταίο πρόγραμμα αναδιοργάνωσης - αποχωρήσεων της Εταιρείας.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι «οικιοθελείς» δεν εξαγγέλλονται για να μοιράσουν λεφτά στους εργαζόμενους, την Εταιρεία εξυπηρετούν, στα πλαίσια των στόχων της εντάσσονται και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν θέση και στόχο του Σωματείου. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται να εξυπηρετεί και κάποιους συναδέλφους. Οι οικιοθελείς δεν είναι καινούργιο φρούτο για τους εργαζόμενους στα ΕΛ.ΠΕ. Υπήρχαν πολλά τέτοια προγράμματα τα προηγούμενα χρόνια.
Σαν Σωματείο δεν προτρέπουμε κανένα να μπει στο πρόγραμμα αυτό, αλλά δεν ενοχοποιούμε και κανέναν από όσους επιλέξουν να κάνουν χρήση.
Τους λέμε να μην παρασυρθούν από το πακέτο επειδή είναι «λεφτά μαζεμένα». Σε αυτή την παγίδα έπεσαν και άλλοι στο παρελθόν και βρέθηκαν σε τραγική κατάσταση.
Το Σωματείο δεν θα επιτρέψει να υπάρξουν πιέσεις και εκβιασμοί σε κανέναν εργαζόμενο για να ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα, όπως έχουμε επανελλημένως δηλώσει.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να αναζητήσετε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό τριετίας του ΠΣΕΕΠ, στην ιστοσελίδα του ΠΣΕΕΠ, στο intranet καθώς και στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: