Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Πάρκο περιβαλλοντικής εγκατάλειψης "Αντώνης Τρίτσης"!!!


Ο Χαϊδαριώτης Πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Α Ανδρέας Μποζίκας εκπέμπει SOS από το ρημαγμένο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης":

Ζητούμε την άμεση παραχώρηση κάθε αρμοδιότητας για τη διαχείριση του Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης" στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τους αντίστοιχους πόρους για τη συντήρηση και τη λειτουργία του!!!

"Προσπαθήσαμε να κάνουμε σύσκεψη. Ομως είχε νυχτώσει και δεν είχαμε φως. Θέλαμε να κάνουμε ένα τηλέφωνο και δεν υπήρχε τηλεφωνικό κέντρο. Θέλαμε να βγάλουμε μια φωτοτυπία και δεν υπήρχε φωτοτυπικό... Δεν μπορώ να διανοηθώ πολιτικά προϊστάμενο υπουργείο να μην μπορεί να βρει μια λύση για νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου που εποπτεύει, για να γίνει μια ειδική ρύθμιση ώστε να επανέλθει το ρεύμα, όταν την ίδια στιγμή μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, παρόλο που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στη ΔΕΗ, τροφοδοτούνται... Μόνο θετικό αποτέλεσμα των προσπαθειών μας μέχρι στιγμής ήταν η σύναψη Προγραμματικής Συμφωνίας ανάμεσα στο υπουργείο και τον ΑΣΔΑ, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση των εργασιών συντήρησης στον χώρο. Αυτό όμως δεν αρκεί. Αν δεν λυθεί το μεγάλο πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση και την ύδρευση, το πάρκο θα καταστραφεί..."

Διαβάστε ολόκληρο το σημερινό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών εδώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: