Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Θα μείνει ο Θρόνος στο "Παλατάκι" δίχως Διάδοχο;




18 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Εγώ θα υπενθυμίσω μονάχα τούτο: Όταν προεκλογικά υποσχόμουν στους συμπολίτες μου πως ό,τι θα μου αναλογούσε από θέση ευθύνης του Δήμου θα το κατέθετα στα φιλόπτωχα ταμεία της πόλης, όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως, συμπολίτευση και αντιπολίτευση με λοιδορούσαν... Και οι ψηφοφόροι δεν το εκτίμησαν δεόντως... Τώρα, σχεδόν καθημερινά όλο και κάτι καινούργιο αποκαλύπτεται... Όσοι του υφάρπαξαν την ψήφο διακατέχονταν από ιδιοτελείς σκοπούς... Ας λουστούν τις επιλογές τους και να μην διαμαρτύρονται...

paRisK είπε...

Μέγα Σκάνδαλο στο Δήμο Χαϊδαρίου...

Οι οικείοι του, τον φωνάζουν χαϊδευτικά «μικρή λουλού». Άγνωστο το γιατί... Άλλοι τον λένε «κοκκινοτρίχη»… Πολλοί «ξανθομάλλη» και άλλοι πάλι «μακρυμάλλη»… Οι περισσότεροι τον προσφωνούσαν με την ιδιότητα που έγινε γνωστός στο Χαϊδάρι, αφού λόγω του ότι ήταν από μικρό παιδί κολλητός του δημάρχου, μπήκε σε λίστα εκλογής και με το «καλημέρα» ανέλαβε χρέη αντιδημάρχου (Οικονομικών...)! Ακόμη και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης έκανε… Εν τούτοις, οι αυλοκόλακες του αντιδημάρχου είχαν, εδώ και πολύ καιρό, ξεκινήσει να τον προσφωνούν «δήμαρχο», καθώς ο νυν δήμαρχος προετοίμαζε την κατάσταση για να του φορούσε το «δαχτυλίδι»…
Από σήμερα, πάντως, οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, αλλά και οι απλοί πολίτες, είναι που θα κρίνουν αν, οι δημότες του Χαϊδαρίου -και φυσικά όχι μόνο- θα μπορούν να τον αποκαλούν... «λαμόγιο» και «εκβιαστή»!!!
Έγκυρες πληροφορίες από την ΓΑΔΑ, κάνουν λόγο ότι το εν λόγω κορυφαίο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου Χαϊδαρίου, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε και στενός συνεργάτης του Θοδωρή Ρουσόπουλου, όπως και κλητήρας του Γιάννη Αγγέλου στη Βουλή, συνελήφθη από το Τμήμα Εκβιαστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια και τις τσέπες, μετά από σχετική καταγγελία στην Αστυνομία περί εκβιασμού και χρηματισμού, από το θύμα-ιδιοκτήτη καντίνας επόι της Ιεράς Οδού, ο οποίος μάλιστα εκβιαζόταν συχνά – πυκνά (και όχι μόνο αυτός...) από τον εν λόγω «κύριο»!!!
Το Τμήμα Εκβιαστών σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη της καντίνας, είναι που παρείχε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο θύμα-ιδιοκτήτη για να τα δώσει με τη σειρά του στο αυτοδιοικητικό στέλεχος του Χαϊδαρίου, που επανειλημμένα τον εκβίαζε… Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων και Διαφθοράς της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και αναμένεται η ποινική του δίωξη και η αποπομπή του από τις βαθμίδες της τοπικής αυτοδιοίκησης – και όχι μόνο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για τον έναν εκ των τεσσάρων ανθρώπων που πρωταγωνίστησαν και δεν επέτρεψαν στον δήμαρχο Χαϊδαρίου να αφήσει τη διεξαγωγή τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης τον Μάρτιο του 2011, όπου μετά από δύο ψηφοφορίες ο υπογράφων είχε φθάσει οριακά σε θριαμβευτική εκλογή (πρώτος και με διαφορά σε σταυρούς και στις δύο ψηφοφορίες του δημοτικού συμβουλίου), που όμως δεν επετεύχθη, αν και άπαντες αναγνώριζαν ότι στην αμέσως επόμενη ψηφοφορία η πόλη του Χαϊδαρίου θα είχε τον δικό της Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, αφού η αντιπολίτευση είχε ήδη δηλώσει δημόσια, ανοιχτά και ξεκάθαρα πως ήταν έτοιμη να αποδεχτεί και να ψηφίσει αυτόν που σε δύο αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες ερχόταν πρώτος και με διαφορά!
Τώρα, λοιπόν, μάλλον εξηγείται η τότε ανεκδιήγητη πράξη του Δημάρχου… Από ποιους πιεζόταν και γιατί...
Με λίγα λόγια, ποιοι και γιατί δεν ήθελαν να έχουν στο "κεφάλι τους" εκλεγμένο Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης...
Εύχομαι στους άλλους τρεις αρνητικούς πρωταγωνιστές των επιλογών αυτών, όπως και στον ίδιο τον δήμαρχο, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, του "δικού τους ανθρώπου", τον οποίο προόριζαν και για διάδοχο του δημαρχιακού θώκου, αφού του είχαν ήδη εκχωρηθεί πάμπολλες εξουσίες και αρμοδιότητες, να μην έχει ισχύ η σοφή ρήση που λέει: «Δείξε μου τους φίλους σου για να σου πω ποιος (και τι) είσαι…»!!!

paRisK είπε...

http://www.facebook.com/Paris.K.Kourtzidis

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Άλλο Συμπαραστάτης και άλλο... Προστάτης!!!

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Το ερωτήματα που τίθενται και μάλλον θα μείνουν αναπάντητα είναι τα εξής:
Δρούσε αυτοβούλως ή σε συνεργασία με άλλους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης;
Πλήρωναν οι αδύναμοι μόνον ή και οι ισχυροί που διαρκώς παρανομούν και δεν είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο;

Ανώνυμος είπε...

Για αυτού του είδους τις συμπεριφορές ευθύνονται οι εκλεγμένοι της τοπικής αυτοδιοίκησης ή πρωτίστως οι ψηφοφόροι;
Αλήθεια, με τι κριτήρια ψηφίζουμε;
Ας κάνουμε πρώτα εμείς οι ψηφοφόροι την αυτοκριτική μας.

Ανώνυμος είπε...

Εκβιαστές και εκβιαζόμενοι φέρουν την ίδια ευθύνη. Για να υποκύπτεις στους εκβιασμούς σημαίνει ότι κάπου είσαι ευάλωτος (παράνομος) και το εκμεταλλεύεται ο εκβιαστής...


Ανώνυμος είπε...

Αυτό τό επεισόδιο είναι ένα από τά μυριάδεςπού συμβαίνουν σέ αυτόν τόν τόπο.Κάποιοι προφανώς τόν (έδωσαν)ξεφορτώθηκαν.Εγώ θά πρότεινα στό ΚΡΑΤΟΣ τό εξής.Στό βάθος εικοσαετίας νά ελεγχθούν όλοι αυτοί για τό τί είχαν πρίν καί τό τί έχουν τώρα.Καλύπτονται?καλώς.Δέν καλύπτονται?ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.Ολα τά άλλα είναι γιά νά έχουμε νά λέμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ?????
ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!!!!!!!!!
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ...
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δήλωση Δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ανακοινώνεται η παύση του κ. Μάριου Λιακόπουλου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου, καθώς και η αναστολή της ιδιότητας μέλους του Συνδυασμού "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙ", μέχρι την οριστική διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η απόλυτη διαφάνεια στην Διοίκηση του Δήμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή και για εμένα προσωπικά, μπροστά στην οποία φιλικές και πολιτικές σχέσεις μπαίνουν στην άκρη

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, αιρετός υπάλληλος Ο.Τ.Α. στην Αττική, για παθητική δωροδοκία και απόπειρα εκβίασης.
Απαίτησε εκβιαστικά από ιδιοκτήτη καντίνας το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, για να μην προβεί στη σφράγισή της.
Από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη χθες (27-07-2013), 45χρονος αιρετός υπάλληλος Ο.Τ.Α., σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παθητική δωροδοκία και απόπειρα εκβίασης.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 52χρονου ιδιοκτήτη καντίνας σε περιοχή της Αττικής, σύμφωνα με την οποία ο 45χρονος απαίτησε εκβιαστικά από τον ίδιο το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, προκειμένου να μην προβεί στη σφράγιση της καντίνας του.
Σε προγραμματισμένη συνάντηση, χθες το απόγευμα, ο 45χρονος αφού αρχικά βεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει πελάτης στην καντίνα του 52χρονου, έλαβε από αυτόν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ. Ακολούθως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, ενώ σε έρευνα που έγινε στον 45χρονο και στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε απαιτήσει χρηματικό ποσό (5.000) ευρώ από έτερο ιδιοκτήτη καντίνας, προκειμένου να ανανεώσει την άδεια της καντίνας του, η οποία είχε λήξει στις αρχές του 2013.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ανώνυμος είπε...

Success Story και στο Χαϊδάρι!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτός ο τύπος δεν είναι που μοίραζε προεκλογικά καρτούλες και φυλλάδια "Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή";
Καλά με τέτοιους συμβούλους και στενούς συνεργάτες περίμενε να κάνει τις μεταρρυθμίσεις και την επανίδρυση του κράτους που ευαγγελιζόταν;

Αντ. Κουρσ@ρος είπε...

Αυτοί που γνωρίζουν καλά τη σχέση μεταξύ του δημάρχου Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια και του συλληφθέντα, δεξί του χέρι, αναπληρωτή δημάρχου και αντιδημάρχου Οικονομικών Μάριου Λιακόπουλου, δεν παραξενεύτηκαν καθόλου που το προηγούμενο διάστημα ο Μήτσος όπως τον αποκαλούν οι κολλητοί του, έλεγε στο στενό του κύκλο, ότι θα εγκαταλείψει τη δημαρχία και μάλλον θα πάει κατά Λακωνία μεριά να αγωνιστή από άλλο μετερίζι, «έσπρωχνε» τον super Μάριο προκειμένου να είναι αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος και τώρα εξηγείται η αγωνία που είχε ο Μάριος μέχρι προχτές, που ρωτούσε δεξιά και αριστερά για το πως πάει η παράταξη και τι ακούγεται στο Χαϊδάρι.
Δημήτρης και Μάριος λοιπόν συνομήλικοι και "κολλητοί" από τα νεανικά τους χρόνια στην ΟΝΝΕΔ, το 1997 ο ένας πρόεδρος Νομαρχιακής και ο άλλος εκπρόσωπος Τύπου της Οργάνωσης Νέων της ΝΔ και από το 2002, τέσσερα χρόνια στην αντιπολίτευση και μετά "πακέτο" στη συμπολίτευση, "χέρι – χέρι" και στο δήμο.
Στο Χαϊδάρι πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα από τα κατορθώματα του "γκλαμουράτου" πάλαι ποτέ κοκκινομάλλη φιλόλογου-αντιδημάρχου. Βέβαια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το ίδιο έπαθε και ο "κολλητός" του, ο Δημήτρης.
Υπάρχει πληροφορία ότι ο Εισαγγελέας πιάνει από σήμερα δουλειά στο δημαρχείο Χαϊδαρίου και θα "ξεσκονίσει" τα πάντα, οπότε δεν είναι διόλου απίθανο να υπάρχουν και άλλες "δυσάρεστες εκπλήξεις" και το σίγουρο πλέον είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης.
Δυστυχώς ούτε η Αγία Παρασκευή του Δάσους Χαϊδαρίου (μεγάλη η Χάρι της), όπως φαίνεται δεν έκανε το θαύμα της και ας πήγε σχεδόν όλη η παράταξη Μαραβέλια για να προσκυνήσει και το σίγουρο είναι ότι η διαφαινόμενη πτώση του πολλά υποσχόμενου Δημήτρη και της παρέας του κάνουν ήδη πάταγο και όπως φαίνεται έπιασαν τον "πάτο του βαρελιού", κάτι που ήταν αναμενόμενο και συζητιόταν κατά κόρον και στους γύρω δήμους τον τελευταίο καιρό.

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Καταιγιστικές οι εξελίξεις...
Παλατάκι στην άμμο έχτιζαν τελικά!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Παλαιό μα πάντα επίκαιρο!!!
Δείτε ΕΔΩ

BENEAS GEORGIOS είπε...

Αλήθεια έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιος μπορεί να είναι ο ρόλος του οποιουδήποτε διαδόχου;
Μήπως η συγκάλυψη;
Λέω, μήπως;

attilkipress.gr είπε...

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και παθητικής δωροδοκία.
Μετά τη σημερινή απολογία του στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον 45χρονο ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων και αποφάσισαν την προφυλάκισή του.