Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αρτοποιήματα "Κουταλά" στην Καλαμάτα!!!


Το αρτοποιείο λειτουργεί από το 1994 στον "Κουταλά" ένα προάστιο της Καλαμάτας που απέχει από την πόλη 6 Κm, σε υψόμετρο 450 μέτρα με πολύ χαμηλά ποσοστά υγρασίας που συμβάλουν στην ποιότητα του ψωμιού.
Ιδρύθηκε από τον Νίκο Σπυρόπουλο και τη σύζυγό του Βασιλική.
Η παραγωγή του ψωμιού γίνεται με την παραδοσιακή συνταγή της οικογένειας από την προγιαγιά, στη γιαγιά, οι οποίες πάντα ζύμωναν για το τραπέζι της φαμίλιας τους.
Το αρτοποιείο άρχισε τη λειτουργία του με τη διάθεση παραδοσιακού προζυμένιου ψωμιού και παξιμαδιών.
Από το 1996 που την επιχείρηση ανέλαβε ο ένας από τους υιούς τις οικογένειας, ο Βασίλης Σπυρόπουλος, άρχισε να παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων χωρίς να έχει αλλοιώσει την ποιότητα του ψωμιού με προζύμι που διέθετε.
Το χωριάτικο προζυμένιο παξιμάδι, τα ξακουστά λαλάγγια, τα παραδοσιακά νηστίσιμα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες με αμύγδαλα ή χωρίς αμύγδαλα που σε περιόδους νηστείας παρασκευάζονται με νηστίσιμη συνταγή, όλων των ειδών τα κουλούρια, τα κριτσίνια, οι δίπλες που παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά, όπως αυγά χωριάτικα και γνήσιο μέλι Μεσσήνιων μελισσοκόμων και φυσικά τα χωριάτικα παραδοσιακά καρβέλια είναι μερικά από τα προϊόντα που παρασκευάζονται στα υπερσύχρονα εργαστήρια και ψήνονται στους ξυλόφουρνους ακολουθώντας κατά γράμμα τις παραδοσιακές Μανιάτικες Μεσσηνιακές συνταγές…
Τα προϊόντα που παρασκευάζει η επιχείρηση είναι με τις καλύτερες πρώτες ύλες για να παραχθούν τα πιο ποιοτικά προϊόντα.
Σκοπός του αρτοποιείου είναι να παρασκευάζει κορυφαία προϊόντα, με τα ποιοτικότερα υλικά, στο πιο υγιεινό περιβάλλον και με το πιο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια του ΕΦΕΤ για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων.
Η επιχείρηση ακολουθεί τη διαδικασία μυοκτονιών και απολύμανσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του HACCP.
Το αρτοποιείο παρασκευάζει φρέσκο χωριάτικο προζυμενιο ψωμί σε φούρνο με ξύλα καθημερινά και το διαθέτει προς κατανάλωση σε τρία σημεία στην πόλη της Καλαμάτας.
Το ένα πρατήριο του αρτοποιείου είναι στην οδό Αρτέμιδος 89 στα Λέικα, το δεύτερο πρατήριο διάθεσης των προϊόντων είναι στην οδό Σπάρτης 45 έναντι λαϊκής αγοράς και το τρίτο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Ψαρών 40 έναντι Νομαρχίας.
Η επιχείρηση πιστεύει ότι για να διαθέτεις τα ποιοτικότερα προϊόντα στον καταναλωτή δεν αρκεί να έχεις μόνο τον έλεγχο της παραγωγής αλλά πρέπει να έρχεσαι σε επαφή με τους πελάτες και να ακούς τη γνώμη τους.
Ο Βασίλης Σπυρόπουλος που σήμερα είναι η ψυχή της επιχείρησης, είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των πελατών, τον ενδιαφέρει η γνώμη μας και με χαρά θα μας ακούσει και θα ικανοποιήσει οποιαδήποτε παραγγελία για βαπτίσεις, αρραβώνες, γάμους και κάθε λογής εκδηλώσεις.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6937323274 & 2721086580 

Δείτε τα προϊόντα "Κουταλά" εδώ! 







3 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Σε μια από τις τελευταίες εξορμήσεις μας στα βουνά της Αρχαίας Ιθώμης, τον περασμένο Δεκέμβριο, συναντήσαμε το φορτηγάκι της αρτοποιίας να κάνει διανομή των εκλεκτών προϊόντων στα χωριουδάκια της περιοχής.
Φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να προμηθευτούμε πολλά από αυτά.
Μας φάνηκε σαν να βρήκαμε μια όαση μέσα στο ολοήμερο οδοιπορικό μας!!!
Περιττό να σας πω πως δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτα από τα υπέροχα εδέσματα ως το βραδάκι που φτάσαμε στη βάση μας…
Μόνο ένα "Πρόσφορο" για την εορταστική Θ. Λειτουργία του Αγίου Νικολάου της επόμενης μέρας!!!

Ανώνυμος είπε...

Φοβερος επαγγελματιας...διανομη απο χωριο σε χωριο απο πλατεια σε πλατεια κ απο σπιτι σε σπιτι...οσο για τις προδιαγραφες χασπ φαινονται στην εικονα.φαντασου αυτα που δε φαινονται

Unknown είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΨΩΜΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΑΤΙ!!