Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Αντάμωμα των Μακεδόνων στο Χαϊδάρι!!!


Η Ένωση Μακεδόνων Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή, 09 Ιουνίου, ώρα 11:30 π.μ., εκδήλωση για να τιμηθεί ο Μέγας Αλέξανδρος και για να ανταμώσουν οι Μακεδόνες που είναι μέλη του συλλόγου, καθώς και οι φίλοι τους.
Η σύναξη αυτή πραγματοποιήθηκε στο Δαφνί στο πάρκο της εισόδου στην πόλης μας, αλλά και στη Δυτική Αθήνα, που φιλοξενεί την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, προσφορά της Ένωσης Μακεδόνων Δυτικής Αττικής.    
Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Μακεδόνων, Απόστολος Καραπέτρος, ενώ, παράλληλα, τίμησαν αυτήν την πατριωτική συνάντηση με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από τη Δυτική Αττική.     
Δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκομένους να μιλήσουν, να γελάσουν και να διασκεδάσουν. Το κλίμα αυτό ευφορίας και χαράς που δημιουργήθηκε συνόδευσαν ποικίλα ψητά εδέσματα, παγωμένες μπύρες, παγωτά, αλλά και αναψυκτικά για τους μικρούς φίλους του συλλόγου.
Τέτοιου είδους εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες είναι αναγκαίες, ιδιαίτερα στην εποχή μας, διότι οι κάτοικοι του Χαϊδαρίου έχουν τη δυνατότητα να αναζωπυρώνουν την εθνική τους συνείδηση και να ενθυμούνται πως ο ελληνισμός της Μακεδονίας παραμένει ζωντανός και στην πόλη μας.     
Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ!









Δεν υπάρχουν σχόλια: