Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Συνάδελφοι το καταλάβατε;


Η ανακοίνωση είναι γι' αυτούς που διαρκώς διαμαρτύρονται και πάντα σπεύδουν πρώτοι...



Αρ. Πρωτ: …136… Ασπρόπυργος 03/06/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται πιέσεις από πλευράς της Εταιρείας προς τους εργαζόμενους για ζητήματα που αφορούν το ωράριο πέραν του κανονικού και την απασχόληση εργαζομένων σε ημέρες ανάπαυσης, χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες και να δίνονται οι ανάλογες αμοιβές - αποζημιώσεις για υπερωρίες, σεμινάρια κλπ.
Κάναμε ξεκάθαρο προς την Εταιρεία και ενημερώνουμε όλους τους εργαζομένους πως αυτό δεν πρέπει να γίνεται και δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί.
Καλούμε την Εταιρεία να σταματήσει άμεσα αυτές τις πρακτικές. Ζητάμε να σέβεται τις διαδικασίες και όσα από κοινού έχουμε συμφωνήσει, είναι δε ανάγκη η ανάπαυση των εργαζομένων, αλλά και η ανταπόκριση στις προσωπικές-οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Αυτά είναι προϋπόθεση για να μπορούν οι εργαζόμενοι να ανταποκρίνονται με σεβασμό στις ανάγκες της δουλειάς, παραγωγικά, δημιουργικά και με ασφάλεια.
Τέλος καλούμε τους συναδέλφους να τηρούν τους κανόνες που απορρέουν από τις συμφωνημένες εργασιακές σχέσεις και να μην ενδίδουν σε πιέσεις αυτών που επιδιώκουν να τις απορρυθμίσουν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: