Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Στό Τατόι θα είναι ωραία με τις παλιές αγάπες μας παρέα!!!


Η ΦΙΛΠΑ, ένα από τα παλαιότερα μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Αυτοκινήτων - FIVA (Federation Internationale des Vehicules Anciens) έχει συμβάλλει ουσιαστικά και θεσμικά στη διάσωση χιλιάδων ιστορικών οχημάτων και για να τα προβάλλει διοργανώνει το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», την αναβίωση του σημαντικότερου σιρκουί της ελληνικής αυτοκίνησης.

Η ΦΙΛΠΑ προσκαλεί τους λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων και τους φίλους των ελληνικών αγώνων να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά ιστορικά οχήματα, σε μία διήμερη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου.

Το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», αποτελεί μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που ζωντανεύει αναμνήσεις από θρυλικές στιγμές αγώνων της περιόδου 1956-1982, με μοναδικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και κορυφαίους οδηγούς. Στη φετινή εκδήλωση θα συμμετάσχουν 150 ιστορικά αυτοκίνητα και 60 μοτοσικλέτες, ενώ θα παρελάσουν εντυπωσιακά προπολεμικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα που έτρεξαν στο Τατόι και αγωνιστικές μοτοσικλέτες.

Η εκδήλωση, που έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, αρχίζει το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. με τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που θα συμμετάσχουν, και συνεχίζεται με τα δοκιμαστικά. Την Κυριακή 16 Ιουνίου από τις 9:00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν αγώνες ακρίβειας (Regularity) ιστορικών αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και super classic.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολλές εταιρείες – χορηγοί της εκδήλωσης, θα προσφέρουν στους θεατές προϊόντα και δώρα, ενώ ετοιμάζουν εκπλήξεις και δραστηριότητες για όσους βρεθούν στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου την Κυριακή 16 Ιουνίου. Σε μια τέτοια γιορτή, που είναι ιδανική για οικογένειες, σε έναν ξεχωριστό και ιστορικό χώρο, αξίζει να πάτε, όσοι μπορείτε και βρίσκεστε κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: