Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013


Αρ. Πρωτ: …166… Ασπρόπυργος 27/06/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/06/13, κοινή σύσκεψη Δευτεροβάθμιων Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα.
Κοινός στόχος και επιδίωξη είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών για το συντονισμό και πραγματοποίηση κοινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου επιτέλους να μπει φρένο στην εξαθλίωση των εργαζομένων, στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, στη διάλυση του Κοινωνικού Κράτους, στο τσουνάμι ανέργων που μέρα με τη μέρα διογκώνεται, συνέπεια της μνημονιακής πολιτικής που με χαρακτηριστική προθυμία η συγκυβέρνηση εφαρμόζει.
Στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε η πραγματοποίηση Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 στην Πλατεία Καραϊσκάκη - Αθήνα στις 11:30 το πρωί.
Μετά την πραγματοποίηση του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου θα καθοριστεί η ημερομηνία πραγματοποίησης νέας κοινής σύσκεψης όπου με αποφάσεις των Δευτεροβάθμιων Ομοσπονδιών θα οριστικοποιηθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προκήρυξης πολιτικής απεργίας όπου θα κληθούν και οι ηγεσίες των τριτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων (ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ) να πάρουν θέση.
Το ΠΣΕΕΠ συμμετέχει στο συλλαλητήριο και καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: