Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Το ατυχές εφεύρημα του Συνταγματικού τόξου!!!


Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη και το περιδινούμενο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο ανακάλυψε εσχάτως νέες πομφόλυγες και φληναφήματα…

Μας μιλούν για τα κόμματα του Συνταγματικού τόξου!!!

Αυτοί που τα τελευταία χρόνια βιάζουν παρά φύση και κατ’ εξακολούθηση το Σύνταγμα της χώρας!!!

Ο πολιτικός βερμπαλισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!

Ποια είναι τα κόμματα του Συνταγματικού τόξου; Είναι τα κόμματα της μεταπολίτευσης με ηγέτη το ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησαν στο σύγχρονο ελληνικό δράμα. Τα κόμματα της ρεμούλας, της αρπαχτής, της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, των πελατειακών σχέσεων, των κομματικών διώξεων, των γαλάζιων και πράσινων καφενείων, της οικογενειοκρατίας, της εξαθλίωσης…

Αυτά τα κόμματα με πρώτο το ΠΑΣΟΚ αισθάνονται ότι απειλούνται, αισθάνονται ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, χάνουν τα κεκτημένα τους, κινδυνεύουν να μείνουν εκτός του νυμφώνος με ότι αυτό συνεπάγεται στα οικονομικά τους, στην υστεροφημία τους, στη δημοσιότητα που τους παρείχαν οι γνωστοί "νταβατζήδες" των ΜΜΕ…

Και όλοι αυτοί που σήμερα εξανίστανται για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και ψάχνουν να βρουν σωτηρία κάτω από Συνταγματικά τόξα, νομίζουν ότι ο λαός έχει ξεχάσει τα κατορθώματά τους. Όμως όλοι τους έχουν ονοματεπώνυμο, όλοι τούς γνωρίζουμε σαν κάλπικες δεκάρες ό,τι κι αν δηλώνουν πως είναι σήμερα. Ο καθένας από εμάς γνωρίζει κάμποσους από δαύτους. Είναι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας, του χώρου εργασίας μας, των κοινωνικών συναναστροφών μας…

Και όπως έλεγε κάποτε ο Αβέρωφ: Και μνήμη έχουμε και τεφτέρι διαθέτουμε…

Και στη στροφή τους περιμένουμε, συμπληρώνω εγώ…


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βουλευτές και πρώην Υπουργοί θέλουν να είναι υποψήφιοι με τη Ν.Δ για να επιβιώσουν πολιτικά.
Η δημοσκοπική συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει κύμα πανικού σε Βουλευτές και πρώην Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που αγωνιούν για την προσωπική πολιτική τους επιβίωση.
Η αβέβαια έκβαση του φλερτ με τη ΔΗΜΑΡ και η τάση διαρκούς υποχώρησης που δείχνει το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να καταγράφεται ανάμεσα στο 4 έως 5%, έχει οδηγήσει πολλούς σε δεύτερες σκέψεις προκειμένου να μπορέσουν να επανεκλεγούν στην επόμενη Βουλή.
Το σενάριο τρόμου φέρνει το ΠΑΣΟΚ να περνάει με μεγάλη δυσκολία το όριο του 3% ενώ το καλύτερο σενάριο προβλέπει 10 με 12 βουλευτές στην επόμενη Βουλή. Σε περιοχές, που το ΠΑΣΟΚ , παραδοσιακά κυριαρχούσε, τώρα κινδυνεύει να μην βγάλει Βουλευτή.
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι περιφέρειες Ηρακλείου, Δωδεκανήσου, Εύβοιας, Λέσβου, Λάρισας, Αχαΐας, Αττικής.
Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς να συζητούν πολύ σοβαρά ακόμα και το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να έχουν πιθανότητες να είναι στην επόμενη Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Πηγές που πρόσκεινται στον Βενιζέλο υποστηρίζουν ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένος να περάσει το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο ακόμη κι αν χρειασθεί - "να αντικατασταθεί στην πρωθυπουργία ο Σαμαράς ακόμη κι αν πρέπει να πάμε σε εκλογές πριν τις γερμανικές!..."
Το σενάριο αυτό λέγεται ότι συζήτησαν οι Βενιζέλος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ του SPD αυτές τις μέρες.
O Βενιζέλος γνωρίζει ότι αν κάνει τώρα εκλογές το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός βουλής!
Όλο του το ζόρι με το ρατσιστικό νομοσχέδιο κατά των Ελλήνων που θέλει να ψηφιστεί είναι γιατί ξέρει ότι μόνο με τις ψήφους μεταναστών και εθνομηδενιστών θα μπεί στη βουλή και θα γλιτώσει τη φυλάκη!
Ο αντιρατσιστικός νόµος είναι εναντίον ΟΛΩΝ των Ελλήνων, η υπάρχουσα νομοθεσία καλύπτει πλήρως τους πάντες από παράνομες πράξεις.
Ο αντιρατσιστικός νόμος σκοπό έχει να φιμώσει όλους τους αντισυστημικούς Έλληνες πολίτες από την άκρα αριστερά μέχρι και την άκρα δεξιά.
Η ελευθερία του λόγου θα περιοριστεί καθώς οποιαδήποτε δήλωση θα μπορεί να ερμηνευθεί ή να παρερμηνευθεί κατάλληλα ανά περίπτωση.
Σε αυτή τη χώρα μέχρι τώρα δεν κυβερνούσε ο λαός αλλά τουλάχιστον λέγαμε ελεύθερα ότι θέλαμε.
Δεν θα μας το στερήσουν και αυτό!!!
Το κατάλαβες χοντρούλη;