Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Αντώνη Σαμαρά κάποια μέρα θα απολογηθείς γι αυτές τις εικόνες της ντροπής!!!


Αντώνη Σαμαρά κάποια μέρα θα απολογηθείς γι αυτές τις εικόνες!!!

Εδώ που οδηγήσατε την κοινωνία είσαι συνυπεύθυνος… Οι εικόνες είναι από την κατεχόμενη Αθήνα της δυστυχίας του 2013… Ντροπή σου!!!

Με εντολή του φιλεύσπλαχνου κομμουνιστή Δημάρχου Καμίνη και της Κυβέρνησης Σαμαρά έγινε επίθεση αστυνομικών κατά της Χρυσής Αυγής που μοίραζε τρόφιμα στην Πλατεία Συντάγματος...

Και τι κατάφεραν;

Να ψεκάσουν για άλλη μια φορά με χημικά ανήμπορους και εξαθλιωμένους συμπολίτες μας… Κάποιοι Έλληνες να μείνουν χωρίς τρόφιμα τις ημέρες του Πάσχα… Ενώ για άλλη μια φορά όλοι θα ομιλούν για την κοινωνική προσφορά της Χρυσής Αυγής!!!

Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν!!!Νωρίς σήμερα το πρωί, το παράνομο και ανθελληνικό κράτος του Σαμαρά, του Καμίνη και των λαθρομεταναστών χτύπησε με χημικά, απόρους και πολυτέκνους. Η πλατεία Συντάγματος αποκλείστηκε από διμοιρίες ΜΑΤ και εκατοντάδες αστυνομικούς και η πρόσβαση σε αυτή κατέστη αδύνατη. Παρ' όλα αυτά, τα μέλη του τομέα κοινωνικής αλληλεγγύης και βουλευτές του Κινήματος κατάφεραν να φτάσουν στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος, μαζί με ένα φορτηγό με τόνους κρέατος.

Εκεί εξελίχθηκαν θλιβερές σκηνές με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον οδηγό και να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών κατά πολιτών και κυρίως βουλευτών. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας παρέμεινε στο σημείο και ξεκίνησε μάλιστα τη διανομή των τροφίμων σε απόρους συμπολίτες μας, οι οποίοι είχαν επίσης δεχθεί χημικά.

Βλέποντας το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και οι επίορκοι προϊστάμενοι της αστυνομίας ότι το σχέδιο του Καμίνη και του Δένδια έβαινε προς παταγώδη αποτυχία, μεταχειρίστηκαν άλλα μέσα. Σε άλλα σημεία των Αθηνών αστυνομικά οχήματα σταμάτησαν τα φορτηγά με τα υπόλοιπα τρόφιμα και προσήγαγαν τους οδηγούς τους. Έτσι η διανομή τροφίμων ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Κατόπιν σύσκεψης, τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στα γραφεία της οδού Δηλιγιάννη. Έπειτα από πιέσεις προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οδηγοί - που τους είχαν αφαιρεθεί ακόμα και τα κλειδιά των οχημάτων τους - αφέθηκαν ελεύθεροι. Το παράνομο κράτος των υπαλλήλων των τοκογλύφων έδειξε για μία ακόμη φορά το ανθελληνικό του πρόσωπο. Οι υπεύθυνοι για τις σημερινές αθλιότητες θα λογοδοτήσουν, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. 

Η διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής διεξάγεται κανονικά από τις 10 το πρωί στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών.

Δείτε τα σημερινά βίντεο!!!Δεν υπάρχουν σχόλια: