Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο Ραούλ Βάλιαν προπονητής στον Παναθηναϊκό!!!


Ο παλιός Αργεντινός άσσος του Τριφυλλιού ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργούντζου αποκάλυψε στην αποψινή μεταμεσονύκτια αθλητική εκπομπή του BEST TV ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας αποδεχόμενος την πρόταση της Διοίκησης του Παναθηναϊκού.
Ο Ραούλ Βάλιαν μένει μόνιμα στην Καλαμάτα και παρακολουθεί ανελλιπώς τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαιτέρως όσα διαδραματίζονται τελευταία στην αγαπημένη μας ομάδα.
Για τους νεότερους να θυμίσουμε ότι ο Βάλιαν έκανε μεγάλη καριέρα στην ομάδα της Καλαμάτας όταν αυτή αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική κατηγορία και ήρθε με μεταγραφή στον Παναθηναϊκό όπου και διέπρεψε αγωνιστικά.
Στις φωτογραφίες βλέπετε τον Ραούλ Βάλιαν σήμερα, αλλά και τότε!!!
Για εμάς, που πιτσιρικάδες τότε, αποτελούσε το ίνδαλμά μας, η χαρά είναι μεγάλη και τον καλωσορίζουμε στον Παναθηναϊκό των τόσων προβλημάτων με τη βεβαιότητα ότι θα συνδράμει τα μέγιστα στην αγωνιστική του ανόρθωση!!!





1 σχόλιο:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Να πούμε σήμερα πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο... Αν και είμαι βέβαιος πως θα αποτελούσε καλύτερη λύση από αυτή του Γιάννη Βονόρτα και των Φάμπρι - Φερέιρα που προηγήθηκαν...
Καλό μήνα και του χρόνου με υγεία!!!
Ραούλ καλά να περνάς στην αγαπημένη Καλαμάτα!!!