Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η µη συµµετοχή µας στις απεργίες και στις συγκεντρώσεις τους δίνει την ευκαιρία να προσθέτουν νέα βάρη στις πλάτες µας!!!


Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια

Αρ. Πρωτ: …53… Ασπρόπυργος 18/02/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η αυταρχική φοροµπηχτική, καταστροφική και αδιέξοδη πολιτική της τρικοµµατικής κυβέρνησης που δίνει εξετάσεις δουλοπρέπειας στους πραιτοριανούς της τρόικας δεν έχει σκοπό να διορθώσει τίποτα παρά µόνο να τιµωρήσει.
Να τιµωρήσει τους αγρότες που βγαίνουν ανάστατοι στους δρόµους, να επιστρατεύσει κάθε εργαζόµενο που διεκδικεί τα αυτονόητα και να επιβάλλει τα «χρηστά ήθη» που παραπέµπουν στο σκοτεινό παρελθόν.
Είµαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα που δίνουν καθηµερινά οι συνάδελφοί µας στο Θριάσιο Πεδίο, απέναντι στα έντονα προβλήµατα ανεργίας και ανέχειας που αντιµετωπίζουν.
Το ΠΣΕΕΠ µαζί µε όλες τις παραγωγικές και δηµιουργικές δυνάµεις της χώρας µας συµµετέχει στη Γενική Απεργία την Τετάρτη 20/02/13 για να εκφράσουµε την πλήρη αντίθεσή µας σε αυτές τις αδιέξοδες πολιτικές που υποθηκεύουν το µέλλον και µας ισοπεδώνουν τις ζωές.
Σας καλούµε να συµµετέχετε σε όλες τις συγκεντρώσεις διαµαρτυρίας. Στην Αθήνα η συγκέντρωση µας θα γίνει στις 11:00 π.µ. οδό Μάρνη και Πατησίων κάτω από το πανό της Οµοσπονδίας και στη Θεσσαλονίκη στο Εργατικό Κέντρο και ώρα 10:30.
Συνάδελφοι
Η µη συµµετοχή µας στις απεργίες και στις συγκεντρώσεις τους δίνει την ευκαιρία να προσθέτουν νέα βάρη στις πλάτες µας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20/02/13

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟ ∆.Σ.
Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙ∆ΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ

18/02/13

Στις 20 Φλεβάρη οι εργαζόμενοι όλης της χώρας πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με όλες τις άλλες παραγωγικές δυνάμεις και τις κοινωνικές ομάδες για να στείλουν ένα ξεκάθαρο και βροντερό μήνυμα προς την τρικομματική συμμορία διαχείρισης της εξουσίας: «Ο χρόνος σας τελείωσε».
Η ελληνική κοινωνία οδηγείται σε πλήρη αποσύνθεση, ο παραγωγικός ιστός της χώρας αποσυντίθεται. Το δικαίωμα των εργαζομένων για αξιοπρέπεια στην εργασία που διασφαλίζεται με τις συλλογικές συμβάσεις και τη συνδικαλιστική λειτουργία, επιχειρείται να καταργηθεί με νομοθετικές ρυθμίσεις που φέρνουν στο μυαλό μας νοσηρές περιόδους.
Οι δυνάμεις της εργασίας που αντιστέκονται, επιστρατεύονται και οι αγρότες που διεκδικούν το δικαίωμα στην παραγωγή και παλεύουν για την επιβίωσή τους, αντιμετωπίζονται με χλευασμό και βία.
Απέναντι σε αυτές τις ισοπεδωτικές κυβερνητικές επιλογές που οδηγούν την Ελλάδα στην εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση, οι εργαζόμενοι καλούμαστε στις 20 του Φλεβάρη να συντονιστούμε με τους αγρότες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, με όλη την κοινωνία, κάνοντας μια ειρηνική επανάσταση συνείδησης, ανατρέποντας τα εφιαλτικά σχέδια της τρόικας εσωτερικού, που σε πλήρη ευθυγράμμιση με την τρόικα του εξωτερικού οδηγεί την ελληνική κοινωνία στο κρεματόριο.
Συντονιζόμαστε με στόχο την αποκαθήλωση του μνημονιακού κυβερνητικού καθεστωτισμού.
Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ στις 20 Φλεβάρη.

ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ

Έτσι έχουν τα πράγματα είπε...

Κοίταξέ με αφεντικούλημ αυτομαστιγώνομαι!!! Λυπήσουμε και φύγε!!!

Η λύση είναι μια, παλλαϊκή εξέγερση, ξεσηκωμός!!!

Κανένας πλέον δεν πιστεύει και δεν ελπίζει στις απεργίες. Οι εργατοπατέρες είναι μέσα στο σχέδιο, κομματόσκυλα του κερατά.
Να απεργήσεις σε μια οικονομία που παράγει και τ' αφεντικά θα χάσουν απ' αυτό, ναι! Να απεργήσεις σε μια τελματωμένη οικονομία που απλά μας ταΐζουν για να να μη ξεσηκωθούμε, γιατί;! Αυτό θέλουν άλλωστε, να πληρώσουν λιγότερα, να έχουμε λιγότερα.
Και το μεγαλύτερο έλλειμμα μας είναι στο ηθικό μας κεφάλαιο. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε.
Πρώτα να ρίξουμε μια ματιά στον καθρέφτη, ας αναλογιστούμε τι θέλουμε, και μετά πρέπει να κάνουμε το Ντού. Γρήγορα όμως.

Ανώνυμος είπε...

Αφού βάζοντας <> στον ΛΑΤΣΗ και βάζετε όλον τόν κόσμο μαζί και τούς εργολαβικούς στο προσωπικό ασφαλειας, ποιός θα μείνει βρέ εργοδοτικοί, να πάει στίς συγκεντρώσεις πού τόν καλείτε;
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Αφού βάζοντας ΠΛΑΤΗ στον ΛΑΤΣΗ και βάζετε όλον τόν κόσμο μαζί και τούς εργολαβικούς στο προσωπικό ασφαλειας, ποιός θα μείνει βρέ εργοδοτικοί, να πάει στίς συγκεντρώσεις πού τόν καλείτε;
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.....