Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Κινητοποιήσεις και αποκλεισμοί οδών αύριο το μεσημέρι στο Θριάσιο!!!


Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας θέλοντας να εκφράσει την αγωνία και την αγανάκτησή του στον μέγιστο βαθμό για όλα εκείνα που βιώνουν οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο Πεδίο και προκειμένου να πάρουν την έκταση που χρειάζεται σε πανελλαδική εμβέλεια, για την ημέρα της 4ωρης πανθριασιακής στάσης εργασίας την Τρίτη 19 Φλεβάρη 2011 και μετά τις ομιλίες της συγκέντρωσης στο Εργατικό Κέντρο στις 11:00 το πρωί, αποφάσισε αντί για πορεία με κατάληξη στον ΟΑΕΔ, να πραγματοποιήσουμε 15λεπτο αποκλεισμό της πρώτης εισόδου της πόλης, καθώς και της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Πρότασή μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε το μήνυμα των εργαζομένων του Θριασίου:

ΤΕΡΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΕΣ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Διοίκηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΓΓ. ΛΙΓΓΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γ.Σ.Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ 4ΩΡΗ ΠΑΝΘΡΙΑΣΙΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΕΚΕ-ΔΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/2/2013

Η ΓΣΕΕ συμπαρατάσσεται στον αγώνα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας και των εργαζομένων στο Θριάσιο Πεδίο οι οποίοι πραγματοποιούν την Τρίτη 19/2/2013 πανελευσινιακή 4ωρη Στάση Εργασίας (11.00-15.00)
Τα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων στο Θριάσιο Πεδίο με βασικότερο αυτό της ανεργίας έχουν οδηγήσει χιλιάδες οικογένειες στην απόγνωση, χωρίς προοπτική ανάκαμψης και πολιτικών πρωτοβουλιών ανάπτυξης.
Τα αιτήματα των εργαζομένων της περιοχής είναι αιτήματα όλης της ελληνικής κοινωνίας, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη αλλαγής των αδιέξοδων, υφεσιακών κυβερνητικών πολιτικών της λιτότητας και της φοροεπιδρομής.


Ο Δήμος Ελευσίνας συμμετέχει στην 4ωρη Πανθριασιακή στάση εργασίας!!!

Ο Δήμος Ελευσίνας συμμετέχοντας στην 4ωρη Πανθριασιακή στάση εργασίας που έχει προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας Δυτικής Αττικής, θα μείνει κλειστός την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου από τις 11:00 το πρωί. Η κινητοποίηση έχει σαν στόχο τη διαμαρτυρία για την αύξηση της ανεργίας στην περιοχή και όλη την πατρίδα μας, για την κατάργηση της Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Η εξυπηρέτηση των πολιτών από το Δήμο μας θα γίνεται μέχρι τις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: