Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Βολτάροντας στην Καλαμάτα!!!


Η πρώτη Χριστουγεννιάτικη νότα στην πόλη εδώ και ένα μήνα. Λιανός, στη νέα είσοδο, για το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του σπιτιού ή του μαγαζιού σας. Θα βρείτε τα πάντα… Και όπως βλέπετε δεν αντέξαμε στον πειρασμό… Αφήστε που πέσαμε και σε συνωνυμία!!!



Πώς χωράει μέσα σ’ ένα κουτί ο συνδυασμός φυσικών, φρέσκων υλικών, με χαμηλά λιπαρά που μας κάνει καλό, χωρίς να αφαιρεί από τη γεύση;
Ελάτε να το μάθετε στο κέντρο της πόλης, στην Ιατροπούλου 12Α απέναντι από το σιδηροδρομικό σταθμό!!!
Εκτός από τα αγαπημένα σας Chillbox εδώ θα βρείτε καθημερινά, μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών παγωτών, εκλεκτού καφέ που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό γνώστη του είδους, smoothies, δροσιστικές γρανίτες και λαχταριστά milkshakes.


Πώς γίνεται σε μια πόλη όπως η Καλαμάτα που η ζωή της είναι συνυφασμένη με το τραίνο δεκαετίες ολόκληρες, η άφιξη του τραίνου να αποτελεί είδηση και να γιορτάζεται δεόντως;
Και πώς να μη γίνεται, αφού αμέσως μετά την ανακατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής από την Αθήνα ως την Καλαμάτα, η Κυβέρνηση αποφάσισε την κατάργηση των δρομολογίων!!!
Κόστος ανακατασκευής; Ανεκτίμητο!!!
Τουλάχιστον χαίρονται τη φανταστική διαδρομή οι "φίλοι του σιδηρόδρομου" που ευτυχώς ξεκίνησαν τη διοργάνωση εκδρομών στο εγκαταλελειμμένο δίκτυο.




Στις βραδινές περιπλανήσεις μας μες στης πόλης τον αχό τις θαμπές φωνές των άγνωστων σκορπάει ο αέρας εκεί κι εδώ. Μου κρατάς το χέρι σε κρατώ με κοιτάς για μια στιγμή το μεγάλο μας το όνειρο…

Εμείς το όνειρο το συναντήσαμε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας... Aston Martin Vanquish





Δεν έφτανε που τα Jumbo μας ταλαιπωρούν με τις kitsch διαφημίσεις τους που προσβάλουν την αισθητική μας, τώρα βάλθηκαν να μας ταλαιπωρούν και στα ψώνια.
Είπαμε να πάρουμε δυο παιχνίδια στο βαφτιστήρι και οι υπεύθυνοι του καταστήματος στην Καλαμάτα μας έκαναν test κοπώσεως, υποχρεώνοντάς μας με τη νέα διαρρύθμιση του καταστήματος να ανεβοκατέβουμε τους ορόφους και να παρελάσουμε μπροστά από όλα τα είδη!!!
Θα το σκεφτούμε πολύ την επόμενη φορά... 
Attention: Η διαδρομή δε συνιστάται σε κλειστοφοβικούς…


Δεν υπάρχουν σχόλια: