Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και το ανύπαρκτο κράτος!!!


Τη στιγμή που το κράτος και οι υπηρεσίες του είναι ανύπαρκτες και οι Βουλευτές, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, χαϊδεύουν τους γύφτους στις εκλογικές τους περιφέρειες για να μαζεύουν ψήφους, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κάνει το αυτονόητο.
Μπράβο στον Πέτρο Τατούλη, είμαστε μαζί του και θα το αντιληφθεί όταν έρθει η ώρα της κάλπης!!!


Ζήτησα από τον Αρχηγό της αστυνομίας στην Πελοπόννησο να διαλυθούν όλοι οι υφιστάμενοι καταυλισμοί των ΡΟΜΑ στην Πελοπόννησο ξεκαθάρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφερόμενος στα φαινόμενα λεηλασίας που παρατηρούνται. Διαφορετικά συνέχισε ο Πέτρος Τατούλης, η Περιφέρεια θα λάβει πολιτικές αποφάσεις αντιμέτρων στην κυβέρνηση εφόσον δεν ληφθούν οι αναγκαίες ενέργειες.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει στην Τρίπολη η διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος και η σύγκλιση διανθούς επιτροπής για την δημιουργία προγραμμάτων επανένταξης των ΡΟΜΑ με την συμμετοχή και της αρμόδιας Ευρωπαίας επιτρόπου.

Δεν μπορεί να επιμεριζόμαστε το κόστος καταστροφής της Περιφέρειας αφήνοντας τους ΡΟΜΑ να λεηλατούν τις αγροτικές και τις μεταποιητικές επενδύσεις υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Η επένδυση φωτισμού μάλιστα της Ακροκορίνθου, ένα έργο κόστους 2,5 εκατομμυρίων Ευρώ που υλοποιήθηκε επί Υπουργίας μου στο Υπουργείο Πολιτισμού έχει ολοκληρωτικά λεηλατηθεί από τους ΡΟΜΑ. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε παραπέρα την ιστορία αυτή κατέληξε ο Πέτρος Τατούλης.

Δείτε το video!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: