Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ο Ρότσα πήρε τη σκυτάλη από τον Φερέιρα στον Παναθηναϊκό!!!


Ανακαινίζεται και η Λεωφόρος για άλλη μια επιστροφή!!!

Ανακοίνωση

Συνέντευξη Τύπου Ι. Αλαφούζου

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ι. Αλαφούζος, θα παραθέσει εφ' όλης της ύλης Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, στις 13:00, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι.

1 σχόλιο:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Μια μέρα μετά τη... στήριξη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα με τον Γιάννη Αλαφούζο και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, μετά την κάκιστη πορεία της ομάδας και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφέρουμε, είναι τα χρήματα που θα λάβει ο Πορτογάλος. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες ο Φερέιρα θα πάρει το 70% των χρημάτων που προέβλεπε το συμβόλαιό του τόσο για την τρέχουσα, όσο για την επόμενη σεζόν ΑΜΕΣΑ και το υπόλοιπο 30% με διακανονισμό. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός θα πληρώνει τον Ζεσουάλδο και για του χρόνου!
Μετά από όλα αυτά είναι πλέον πασιφανές ότι αυτό που προσπαθούσε ο Πορτογάλος ήταν να πάρει ένα καλό... εφάπαξ φεύγοντας από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που «πούλαγε» τρέλα μετά από τους αγώνες του Παναθηναϊκού.
Μοναδικός στόχος του Φερέιρα, δεν ήταν να παίξει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα, αλλά να πάρει μια καλή αποζημίωση για τα... γεράματα. Δύσκολες εποχές, άλλωστε, για το Νότο της Ευρώπης. Και οι φίλοι μας οι Πορτογάλοι υποφέρουν. Που θα έβρισκε καλύτερα ο Φερέιρα;
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Γιάννης Βονόρτας θα κάτσουν στον πάγκο του Παναθηναϊκού στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.