Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ρε παιδιά…


Κυβερνήσεις, πολιτικά πρόσωπα και κόμματα θα έρχονται θα ψηφίζουν και θα παρέρχονται.

Η τρόικα εκμεταλλευόμενη την ανθρώπινη ματαιοδοξία και τη μωροφιλοδοξία τους θα σφίγγει τη μέγγενη χρησιμοποιώντας τους ως αναλώσιμο πολιτικό προσωπικό.

Και αυτό θα συμβαίνει έως ότου βρεθεί ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ που θα μπορέσει να εμπνεύσει το λαό και να πάρει τις τύχες του στα χέρια του.

Ήδη από χθες, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αποτελούν παρελθόν.

Παρελθόν αποτελούν και όλα τα πολιτικά πρόσωπα που απαρτίζουν αυτούς τους σχηματισμούς όποια μετακίνηση και αν πραγματοποιήσουν ή δημιουργία νέου φορέα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν.

Την ίδια τύχη θα έχουν και αυτοί που τώρα φιλοδοξούν να τους διαδεχθούν. Το συν-ονθύλευμα που απαρτίζεται από τους απογοητευμένους του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει καμία τύχη. Θα φορτώσει το λαό με νέα μέτρα αφού η τρόικα εκμεταλλευόμενη για άλλη μια φορά τις φιλοδοξίες και τη ματαιοδοξία τους, θα τους χρησιμοποιήσει και θα τους πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Όλοι θα χωρέσουν στον πολιτικό Καιάδα έως ότου ξεβρομίσουμε από τους ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Δεν μπορώ να προβλέψω το χρόνο που θα χρειαστεί. Ίσως να μην είναι σύντομος, αλλά η Νέμεσις θα έρθει. Και τότε…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που βρίζεις τον Γιώργο ντροπή

BENEAS GEORGIOS είπε...

Μην ασχολείσαι φίλε μου με τον γνωστό γραφικό ψυχοπαθή…

Ανώνυμος είπε...

Κι αν βρεθεί ο πατριώτης ποιός θα τον υποστηρίξει για να μην τον καταστρέψουν παραδειγματικά, οι αποικιοκράτες; Εσείς, όταν έδεινε τις μάχες που πρέπει, θα τον πλησιάζατε να τον ρωτήσετε αν χρειάζεται κάτι;