Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Εθνοπροδότη Σαμαρά εμείς οι τρίτεκνοι θα σε τσακίσουμε!!!


ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ:
-ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

-ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ

-Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:


-ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ

-ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ -  ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ: ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ = ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ

6 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Καλημέρα φίλες και φίλοι.
Οι Εθνοπροδότες πολιτικοί, εξοντώνουν τις τρίτεκνες οικογένειες.
Η Ελλάδα γερνάει και αντί κινήτρων για το δημογραφικό, την παραδίδουν στις ορδές των λαθρομεταναστών.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ & ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Έτσι είναι... Η Ελλάδα γερνάει... το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για το μέλλον της... αντί κινήτρων, τιμωρούν τις πολύτεκνες οικογένειες και παραδίδουν τη χώρα στους λαθρομετανάστες... Ντροπή τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί τρίτεκνοι και τρίτεκνες,

Σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας να «βομβαρδίσετε» με μηνύματα τους βουλευτές και τις βουλευτίνες όλων των κομμάτων και μακάρι το παράδειγμά σας να το ακολουθήσουν και χιλιάδες άλλοι/ες τρίτεκνοι και πολύτεκνοι για να
δημιουργήσετε σ’ αυτούς ακόμα μεγαλύτερη πίεση.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καταψηφίσαμε στη Βουλή και δώσαμε σκληρή μάχη ενάντια στον σφαγιασμό των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων.

Θα δώσουμε σκληρή μάχη για να μην υποστείτε δεύτερο σφαγιασμό στις φορολογικές απαλλαγές σας λόγω παιδιών μέσω του νέου φορολογικού νόμου, που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ.

Συμφωνούμε ως ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ότι η τριτεκνία είναι πολυτεκνία και έχουμε ετοιμάσει σχετική πρόταση νόμου για την εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολυτέκνους, που θα καταθέσουμε το αργότερο σε 15 μέρες.

Καλή δύναμη και κουράγιο.
Καλούς αγώνες και για την αξιοπρέπεια, το ψωμί και το μέλλον των παιδιών σας.

Στρατούλης Δημήτρης,
Βουλευτής Β Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,
Υπεύθυνος της επιτροπής
κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας.

Μαριλένα Κερανάκη Κωττάκη είπε...

Κάτω τα χέρια από τους τρίτεκνους !!! Το επίδομα είναι δικαίωμα μας, όχι ζητιανιά !!!

Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική οικογένεια πλήττεται από ένα σωρό «μέτρων» που ξεκινούν από τα οικονομικά και φυσικά έχουν συνέπεια σε όλα….
Μειώσεις μισθών, χαράτσια, φορολογία, αύξηση τιμών σε βασικά είδη διατροφής και διαβίωσης….
Ο πληθυσμός της χώρας μας μειώνεται συνεχώς…. Και η Ελλάδα κοντεύει να γίνει… χώρα γερόντων….
Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει η Τρίτεκνη Ελληνική Οικογένεια που μπορεί να προσφέρει μια ελπίδα σε αυτό τον τόπο… και βάλθηκαν να την αφανίσουν…
ΤΟ κερασάκι στην τούρτα… η περικοπή του επιδόματος τριτέκνων… Ένα επίδομα πραγματική ανάσα για εμάς και τα παιδιά μας… ένα μικρό ποσόν αλλά ζωτικής σημασίας για όλους εμάς…
Όχι κύριοι… ΔΕΝ κάναμε παιδιά για να πάρουμε το πενιχρό επίδομα τριτεκνίας… Κάναμε παιδιά επειδή τα αγαπάμε… επειδή το θέλαμε… Μας αναγκάσατε όμως να στηριζόμαστε πια και σε αυτό το επίδομα… Κάποιες οικογένειες ΖΟΥΝ με αυτό το επίδομα… και κάποιες άλλες καλύπτουν βασικές ανάγκες των παιδιών τους με αυτό…
Όχι κύριοι… Δεν το ζητιανεύουμε αυτό το επίδομα… το δικαιούμαστε! Είναι υποχρέωση σας να ΜΗΝ το αγγίξετε… Είστε υποχρεωμένοι να βρείτε τρόπο να μην αλλάξει τίποτα….
Το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελληνικής οικογένειας, η σωτηρία αυτής της χώρας είμαστε εμείς οι τρίτεκνοι… που αν υποθέσουμε ότι φεύγουμε από την χώρα… θα μείνετε ΜΟΝΟΙ…. Χωρίς παιδιά… χωρίς νέα γενιά…. Θα μείνετε μια χώρα ηλικιωμένων… ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ???
Αν και στον εν λόγο επίδομα δεν θα έπρεπε να υπάρχει ΚΑΝΕΝΟΣ είδους εισοδηματικό κριτήριο, καθώς αυτό το επίδομα δόθηκε ως ΚΙΝΗΤΡΟ στα ζευγάρια που ήθελαν να κάνουν οικογένεια, για να κάνουν τρία παιδιά και να μην μένουν στο ένα και τα δύο – όπως συνηθιζόταν στην μέση ελληνική οικογένεια… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οφείλεται να σκεφτείτε ΤΑ ΠΟΣΑ που θέλετε να θέσετε ως κριτήρια…
Θέλετε να καταργήσετε το επίδομα για όσους έχουν 30.000 ευρώ εισόδημα… Ξέρετε τι σημαίνει 30.000 ευρώ σήμερα ? Έτσι όπως τα κάνατε ? Με τρία παιδιά και εισόδημα 30.000 τουλάχιστον τα 5.000 ευρώ πάνε στην εφορία, τι μένει ? 25.000 ευρώ… αν αφαιρέσουμε και κάτι επιπλέον χαράτσια κλπ φτάνουμε περίπου στα 22.000 ευρώ, που αν το διαιρέσουμε με το 12, αντιστοιχεί σε 1.834 ευρώ τον μήνα… Αν υπάρχει ένα δάνειο σπιτιού ή ένα ενοίκιο, της τάξεως των 600 ευρώ, τότε μένουν 1.200 ευρώ… αν από αυτά, αφαιρέσουμε το ρεύμα, το νερό πάμε περίπου στα 700 ευρώ… αν υπολογίσουμε ότι μέσο όρο για να φάει μια πενταμελής οικογένεια θέλει 1.000 ευρώ τον μήνα, εκεί που τα φτάσατε όλα… ΔΕΝ μένουν ευρώ για να ντυθούν, να ζεσταθούν, να καλύψουν σχολικές και εξωσχολικές ανάγκες τριών παιδιών (δεν μιλάμε να υπάρχει βρέφος ή φοιτητής…. Τα γάλατα ενός βρέφους και οι πάνες… τα έξοδα ενός φοιτητή ή ενός παιδιού που ετοιμάζετε για πανελλήνιες εξετάσεις και με την ΥΠΕΡΟΧΗ δωρεάν παιδεία μας… θέλει φροντιστήριο σίγουρα… Τότε κλαίμε), να καλυφθούν οι μεταφορικές ανάγκες των γονιών στην εργασία τους (με την βενζίνη σχεδόν στα 2 ευρώ…)…. Και ΑΥΤΑ εσάς σας φαίνονται αρκετά χρήματα, έτσι ??? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ??? Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό…
Και ανέλυσα το μεγαλύτερο όριο… που υπήρχε μέχρι τώρα… Δεν θα θέλατε να αναλύσουμε ΠΩΣ ζει μια τρίτεκνη οικογένεια με 20.000 ή με 15.000 ευρώ για να μην πιάσω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ όριο των 10.000 ευρώ (ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΟΡΙΟ) που θέσατε για αυτούς που θα παίρνουν το επίδομα….

Μαριλένα Κερανάκη Κωττάκη είπε...

Και επιπλέον θα ζητηθούν λέει πίσω αναδρομικά… ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ??? Έχετε ιδέα ότι με την αλλαγή στο αφορολόγητο μας τσακίσατε ήδη ? ΔΕΝ έχουμε να πληρώσουμε… ΔΕΝ έχουμε να δώσουμε αναδρομικά πίσω τίποτα… Θα μας βάλετε όλους φυλακή ??? ΚΑΝΤΕ ΤΟ !!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ είναι αυτή που στηρίζει την κοινωνία μας ! Είναι αυτή που οδηγείτε με κάθε τρόπο στην εξαθλίωση… Είναι αυτή που προσπαθείτε να αποτελειώσετε… ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ… Δεν θα υπάρχει πια στο Ελληνικό έδαφος….
Σύμφωνα με μελέτες ο δείκτης γονιμότητας της Ελληνίδας έχει κατρακυλήσει στο 1 με 1,2 όταν για την ανανέωση του πληθυσμού απαιτείται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2,1 !!! Οπότε η μόνη ελπίδα είναι τα τρία παιδιά και πάνω (που πάνω από τρία… ούτε καν το σκέφτεται κανείς). Όταν το ποσοστό ηλικιών 0 – 14 ετών είναι μικρότερο από το ποσοστό ηλικιών 65 + . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ, τουλάχιστον, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΩΝ ΗΔΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ !!!
Αυτός είναι ο σκοπός σας τελικά ? Να αποτελειώσετε τον Ελληνισμό ? ΟΧΙ ! Δεν θα σας περάσει…
Όσον αφορά την νομοθεσία, όταν ψηφίστηκε το εν λόγο επίδομα, αναφερόταν το εξής :
«Το επίδομα αυτό καταβάλλεται ανεξάρτητα από κάθε άλλο επίδομα, μισθό, σύνταξη, αμοιβή, αποζημίωση ή εισόδημα, απαλλάσσεται από κάθε φόρο, τέλος, εισφορά ή κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου και διακόπτεται την 1η του επομένου έτους εκείνου, κατά το οποίο το επιδοτούμενο άγαμο τέκνο συμπληρώνει το 23ο έτος της ηλικίας του.»
Βλέπετε τι λέει ? ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από μισθό, σύνταξη, αμοιβή κλπ κλπ… Είναι ενάντια στον νόμο αυτό που θέλετε να κάνετε… και θυμηθείτε έστω και για μια στιγμή… ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ… ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ… Σας ψηφίζουμε για να διαφυλάξετε τα συμφέροντα μας…
ΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΑΣ… ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…. ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ….
Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι οι ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ θα έπρεπε να χαρακτηριστούν επιτέλους ως ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ γιατί αυτό είμαστε και να δώσετε κι άλλα προνόμια και ερεθίσματα να αυξανόμαστε συνέχεια και όχι να μειωθούμε !!! Πολύ δύσκολα πλέον θα συναντάμε οικογένειες με πάνω από 3 παιδιά, οπότε ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ… χαρακτηρίστε ως πολύτεκνες τις ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ οικογένειες !!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ !!! Ούτε μείωση ποσών, ούτε εισοδηματικό κριτήριο ! ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ !!!

Pierre de Babané είπε...

Σκεφτείτε καλά… Αν σήμερα το βράδυ ψηφίσετε αυτό το απαράδεκτο νέο φορολογικό θα μας στείλετε όλους στον καιάδα !!!
Εμείς οι Τρίτεκνοι, που βαλλόμαστε από παντού…. ΣΑΣ παρακαλούμε και ταυτόχρονα σας προειδοποιούμε…. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ για εμάς και τα παιδιά μας !!!
ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ !!!
Η επόμενη κίνηση θα είναι μαζική φυγή σε άλλες χώρες και τότε ΔΕΝ θα έχετε καν πολίτες και κράτος να διοικείτε !!!
Θα είμαστε όλοι σήμερα μπροστά στις τηλεοράσεις μας και θα περιμένουμε να δείξετε ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ καταψηφίζοντας το απαράδεκτο νέο φορολογικό ΗΡΩΔΗ !!!
ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και μην ξεχνάτε…. ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ = ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΙΑ !!!