Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου...


Μια ομιλία γεμάτη Ελλάδα ! ! !


Διεκόπη η συνεδρίαση της Βουλής!!!

Σφοδρή επίθεση στον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής.
Τον χαρακτήρισε ανεκδιήγητο πρωθυπουργό και Έλληνα μόνο κατά 25% ενώ έστρεψε τα πυρά του και κατά του Βενιζέλου για την διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ: "Έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Μιλάει στα τηλεπαράθυρα σε τηλεανακριτές. Να βρεθεί ένας πραγματικός ανακριτής να του πει σκάσε".
Από την επίθεση δεν γλίτωσε ούτε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος με αφορμή τη χθεσινή εισβολή εργαζομένων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ο κ. Κασιδιάρης είπε ότι η χθεσινή εικόνα με τον κ. Κωσταράκο να μιλάει με ντουντούκα είναι ευτελισμός του στρατεύματος και πρόσθεσε ότι σε λίγο θα τον δούμε με μούσια και κοτσίδα.
Επίσης, με αφορμή τη χθεσινή εισβολή εργαζομένων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι: "Αμαυρώσατε το κύρος των ενόπλων δυνάμεων με την ανυπαρξία σας".
"Θέλετε να ξεφτιλίσετε το στρατό, γιατί αυτό κάνετε με σύστημα από το 1974 μέχρι σήμερα. Ξεφτιλίζετε τον στρατό γιατί τον φοβάστε!".
Αμέσως επικράτησε αναστάτωση και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Α. Νάκος διέκοψε τη συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: