Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Κάπως έτσι θα ξεκινήσουν όλα!!!


Ένα εφιαλτικά προφητικό κείμενο για το κοντινό μέλλον της Ελλάδας…

Του Δρ. Βλάση Γωγούση

«Καλείσθε όπως εντός 3ημέρου από σήμερον να εγκαταλείψετε την κατοικία σας...» 
-Βάλτε μια υπογραφή εδώ -σας παρακαλώ-, λέει ευγενέστατα ο δικαστικός επιμελητής.
Τα μάτι του παραλήπτη, ξάγρυπνο και θολωμένο όλο το βράδυ, αλληθωρίζει, το χέρι του τραβάει από την κωλοτσέπη το περίστροφο και χωρίς λαλιά,
«Φύγεεεεεε, ουρλιάζει, έξω από το σπίτι μου, τσακίσου» και πυροβολεί ταυτόχρονα στο πόδι τον (αναίτιο) λειτουργό!
Εκείνος, έντρομος κι αιμορραγώντας, σέρνεται σαν παλαβός για να γλυτώσει!
Όχι δεν είναι σίριαλ τρόμου, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που θα την δούμε σύντομα μπροστά μας, φίλοι αναγνώστες.
Καλά, δεν καταλάβατε, δεν απορήσατε ακόμα συμπατριώτες μου, πως η περιλάλητη άρχουσα τάξη, μας πήρε ακόμα και τα σώβρακα και 
μεις δεν βγάλαμε άχνα;;;
Μας κόψαν τους μισθούς, μας κόψαν τις συντάξεις, τα επιδόματα, τα δώρα Πάσχα-Χριστουγέννων, τα επιδόματα αδείας, μας καζικώσανε και μας βουλώσαν όλες τις… οπές μας (ας μην το πω αλλιώς, διδάκτωρ πράγμα, δεν μου πάει!) και μεις… σιωπή και μούγκα;;;
Και να! χαράτσια, να! εισφορές αλληλεγγύης, να! Νόμος 4051 (;) (αναδρομικές αρπαχτές από το 2010), να! μειώσεις Ν. 4024 (;), να! και ο Φ.Μ.Υ του 2010-11, (απ’ την εκκαθάριση της σύνταξής μου τα αντιγράφω) και να! και συ κατακαϋμένε, συνταξιούχε ΒΛΑΣΗ, πάρε κάτι υπόλοιπα να ζήσεις ως τον άλλο μήνα!
Καλά δεν καταλάβατε πως μοιάζουμε με έναν λέβητα που σιγοβράζει, ένα κλειστό καζάνι με τη μοναδική βαλβίδα ασφαλείας βουλωμένη;
Αν δεν το καταλάβατε τότε θα γίνω, φίλοι μου, αυτόκλητος προφήτης, θα τα’ αραδιάσω όμως όπως τα σκέφτομαι, θα πω τι περιμένω να συμβεί στο μέλλον, στο κοντινό μας μέλλον, μην πάει πιο μακριά ο νους σας!
Θα σας τα πω και θα τα γράψω, έστω με κίνδυνο να συλληφθώ για «προτροπή εις βιαιοπραγίες» ή όπως κάπως λέγεται στη νομική τη γλώσσα!
Μπορεί επίσης να με πιάσουνε για ηθική αυτουργία σε φόνους, σε βασανισμούς και… ακρωτηριασμούς ακόμα !!!
…Πέθανε  -που λέτε φίλοι μου- η γυναίκα, το παιδί, η μάνα του ενός, γιατί δεν είχε χρήματα να πάρει τα ακριβά τους φάρμακα.
Ξετρελλαμένος και με θολωμένο νου, την ώρα εκείνη, θα βγει μ’ ένα μαχαίρι και θα ψάχνει αυτόν που θα θεωρήσει ένοχο για τον χαμό του συγγενή του.
Τον Υπουργό, τον φαρμακέμπορο, τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου, τον πρόεδρο ή διευθυντή του ΙΚΑ, ή όποιον άλλονε το σαλεμένο του μυαλό, του είπε!!!,
Τον βρήκε ;
Θα του τον κόψει τον λαιμό, τη γλώσσα ή θα του βγάλει τόνα μάτι!
Ο άλλος που του πετσοκόψανε τη σύνταξη, του κόψανε το ρεύμα, του κόψαν το νερό, τον διώξανε κι’ απ τη δουλειά του, κάποια στιγμή, θα βγει στο δρόμο έξαλλος, ψάχνοντας νάβρει αυτόν που τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια του, για να τον… σφάξει!
Ο τρίτος σαλεμένος, θα στήσει ενέδρα εκεί που ξέρει πως περνάει κάθε πρωί ο πρόεδρος του ασφαλιστικού του, που -τούπανε- πως τσέπωσε μαζί με κάποιους άλλους, τα λεφτά του και τώρα αυτός καλοπερνά και οι πολλοί δεν έχουνε να φάνε!
Καραδοκεί σε μια γωνιά, για να τον δείρει, να τον σακατέψει η να του κόψει το αυτί ή και να τον… ξεκάνει, ακόμα!
Πολλοί απ’ αυτούς, θα κάνουν πρώτα φονικά και ύστερα θ’ αυτοκτονούνε!.
Για τι -ας μη ξεχνάμε, αναγνώστες μου- στις μέρες μας, ένας με δύο καθημερινά, τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα!
Σύντομα, φίλοι μου, θα βλέπετε στους δρόμους μικρές ομάδες ετερόκλητων ανθρώπων, αγνώστων μεταξύ τους, να συνομιλούν, να συμφωνούν, να εξαγριώνονται, να κάνουνε πορείες στη συνέχεια σε μπουλούκια και ξαφνικά ξετρελαμένοι ν’ αρχίζουνε να σπάζουν και να καταστρέφουν μεγαλοκαταστήματα, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, κοσμηματοπωλεία, τράπεζες, και να εισβάλλουν σε δημόσιες υπηρεσίες!
Εκεί, θα καταστρέφουνε, φακέλους, έγγραφα, γραφεία, υπολογιστές, και ό,τι άλλο βρουν μπροστά τους.
Σύντομα, ένα πλήθος Ελλήνων θα οπλοφορεί, θα κάνει μέρα-μεσημέρι αρπαγές αγαθών η και ληστείες, με πρόσωπα ξεσκέπαστα, δεν θα φοβούνται μην τους δουν, δεν θα φοβούνται μην τους πιάσουν, γιατί θα είναι αποφασισμένοι να πυροβολούν και να σκοτώσουν όποιον τολμήσει να τους σταματήσει ή να τους συλλάβει!
Δεν θα φοβούνται, σας λέω, δεν θα κρύβονται, θα έχουν μερικώς παραφρονήσει!
Θα θέλουν να εκδικηθούν το κράτος για τη φτώχια, την κατάντια, την κακομοιριά τους, την εξαθλίωση, τον θάνατο από βαρειές αρρώστιες αγαπημένων τους προσώπων γιατί δεν είχανε να δώσουν… φακελάκι και θα τα βάζουν με τους εκπροσώπους των αρχών.
Θα κονταροχτυπιούνται με τους Αστυνομικούς σκληρά, κρατώντας σίδερα, μαχαίρια, και λοστούς, δεν θάχουνε αναστολές, δεν θα φοβούνται, θα βρίσκονται στα πρόθυρα της τρέλας!
Μην πάει ο νους σας σε συγκρίσεις με πιτσιρικάδες με μολότοφ, με τις πέτρες, τις κουκούλες, εκείνα χαρτοπόλεμος φαντάζουνε μπροστά σ’ αυτά που έχουνε να δουν τα μάτια σας!
Δεν λέω, οι αστυνομικοί παιδιά δικά μας είναι, κι’ αυτά τα ίδια και χειρότερα περνάνε, όμως κάποια στιγμή, μια σφαίρα να ξεφύγει, μια σφαίρα μόνο!
Τότε θα γίνει μακελειό, θ’ αρχίσουν κι’ από κάτω ντουφεκιές, τα ζήσαμε σε άλλες εποχές, εγώ κι’ οι συνομήλικοί μου, κι’ η κόλαση θ’ αρχίσει!
Έτσι απλά, όπως το γράφω, έτσι ξεσπάνε τα μεγάλα γεγονότα, από ένα... "μπαμ", κι’ ύστερα έρχεται ο χαμός, ο όλεθρος χωρίς επιστροφή!
Γι’ αυτό σας λέω, να μην το προσπεράσετε το άρθρο μου αυτό, (αθώοι κι’ ένοχοι) αναγνώστες, σπεύσατε, κάντε κάτι πριν νάρθουν τα χειρότερα, τα τραγικά, τα βίαια, τα ανεπανόρθωτα.
Γιατί η άλλη μέρα θάναι ένας καινούργιος, ένας σκληρός, ένας αδελφοκτόνος, βίαιος ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ!!!
Τότε, εκείνοι που έφεραν (καθένας με τον τρόπο του) τη χώρα μας σ’ αυτό το χάλι, θα κρυφτούν, θα εξαφανισθούν, θα παν σε ξένες χώρες σέρνοντας μαζί τους ό,τι προλάβουνε ν’ αρπάξουν!
Θα παν στην ξενιτιά κι’ εκεί θα τρέμουνε, δεν θα κοιμούνται, γιατί όπου τους βρουν θα τους ρημάξουν.
Πολιτικοί, Δημόσιοι λειτουργοί, Δημοτικοί άρχοντες και Υπουργοί θα έχουν εξαφανισθεί, θα κρύβονται μεταμφιεσμένοι.
Σας λέω κόλαση και πλήρης αναρχία, παντού θανάτου φόβος.
Οι λαθρομετανάστες -οι έγχρωμοι κυρίως στην αρχή, που ξεχωρίζουν- θα φεύγουν άρον-άρον σαν τρελοί, γιατί ομάδες ένοπλων μόλις τους βρίσκουν θα θέλουν να τους εξοντώσουν!!!
Ούτε Δραχμή, ούτε ΕΥΡΩ, ούτε αποκρατικοποιήσεις, ούτε Τρόϊκα, ούτε Μνημόνια!
Είδε ο Θεός τον θολωμένο νου και τον φοβήθηκε.
Δεν θάναι επανάσταση, ούτε διαμαρτυρία, πόλεμος άναρχος, θα είναι!
Ξυλοδαρμοί και συμπλοκές θα γίνονται στους δρόμους!!!
Ακούστε με, εσείς που (δήθεν) κυβερνάτε, εσείς κι’  οι «σπόνσορές» σας, οι τοκογλύφοι και τ’ αφεντικά σας, ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!
Γυρίστε πίσω τα κλεμμένα, μην ξεπουλάτε το νερό, και την ενέργεια,
ΔΗΜΕΥΣΤΕ περιουσίες, μπλοκάρετε τα αμύθητα ποσά που βρίσκονται εδώ ή …κάνουν διακοπές στα ξένα.
Κλείστε στη φυλακή τους κλέφτες, τους απατεώνες, κάποιους από τους μεγαλοεργολάβους ή τους μεγαλο-εκδότες, τους τραπεζίτες, εκείνους απ’ τους φαύλους τους πολιτικούς που από ανεπάγγελτοι, ξυπόλητοι και πειναλέοι, μπήκαν μια μέρα στην πολιτική και γίναν ζάπλουτοι και μεγιστάνες!
Μη χορηγείτε απλόχερα δεκάδες δισεκατομμύρια στις τράπεζες με κύριο επιχείρημα «να χουν ρευστότητα να δίνουν δάνεια».
Στις Τράπεζες που παίρνουν τα λεφτά μας με επιτόκιο 1% και μας δανείζουνε με 19%, οι κλέφτες!!
Κι’ αν δεν πιστεύετε, πάρτε μια μέρα με την πλαστική σας κάρτα 100 ΕΥΡΩ από ένα ΑΤΜ κι’ όταν το δείτε θα σας βγει το… μάτι!
Λυπηθείτε τους Έλληνες, βρείτε έναν τρόπο να δουλέψουν, δώστε τους πίσω -έστω- τα μισά απ’ όσα τους αρπάξατε, ζητείστε τους γονατιστοί συγγνώμην!
Μην ξεπουλάτε έναντι πινακίου φακής την ΥΔΡΕΥΣΗ, το ΦΩΣ και την ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Μην ξεπουλάτε τα φιλέτα των ακίνητων και των εκτάσεων του δημοσίου, μην ξεπουλάτε άρον-άρον, τις άλλες εμφανώς συμφέρουσες και κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις,
Σπεύστε, προλάβετε, αλλιώς η Χώρα θα θρηνήσει στρατιές θυμάτων και θα μεταβληθεί σε Κόλαση.
Ακούστε με, δεν είναι παραλήρημα, δεν είναι όνειρο κακό!
Μακάβρια πρόβλεψη είναι τα γραφόμενα μου, μακάρι νάβγαινα τρελός η ψεύτης, όμως πολύ φοβάμαι πως το Σενάριο ΟΡΓΟΥΕΛ Νο 2, θα βγεί αληθινό!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: