Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το Βατερλώ της Αριστεράς στις χθεσινές εκλογές ! ! !

Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε και αποφάσισε κάτω από τις πιο αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.
Αποφάσισε κάτω από συνθήκες που ιδανικότερες για πολιτική εκμετάλλευση από την Αριστερά έχω την εντύπωση πως δεν πρόκειται να συνυπάρξουν.
Οι Έλληνες έδειξαν να φοβούνται την Αριστερά προτιμώντας ακόμα και τους πρωτεργάτες των μνημονίων και του ΔΝΤ προκειμένου να μην τη φέρουν στην εξουσία.
Με τη ΝΔ να αιμορραγεί ακατάσχετα και το ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά να μην υφίσταται, η Αριστερά δεν πέτυχε το στόχο της.
Πρέπει να εντοπίσει και να απομονώσει όλους αυτούς που με τη στάση τους, τα λεγόμενά τους, τις πράξεις τους και τον αρρωστημένο εμφυλιοπολεμικό ρεβανσισμό τους  φοβίζουν την κοινωνία.
Αυτές τις συμπεριφορές εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι πολιτικοί της αντίπαλοι και κατάφεραν να ξυπνήσουν φοβικά σύνδρομα στην κοινωνία και ιδιαίτερα στις ηλικιακές ομάδες που έζησαν τη δίνη του εμφυλίου.
Τι θα γίνει στη συνέχεια;
Πιστεύω ότι αυτοί που θα κυβερνήσουν θα είναι προσεκτικότεροι, οι δανειστές θα δείξουν κάποια υπομονή, το ΠΑΣΟΚ είτε με τη σημερινή μορφή είτε με διαφορετική θα αρχίσει να ανακάμπτει, στη ΝΔ ίσως να επαναπατριστούν κάποιοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει το εκλογικό πάρτι και η Αριστερά ή ένα τμήμα της Αριστεράς εν πάση περιπτώσει, μάλλον έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό όπως είπε χθες και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...
Και η έλλειψη νερού είναι  κάτι που θα της προξενήσει σύντομα αφυδάτωση...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι οπαδοί του Αλέξη Τσίπρα τον υποδέχθηκαν στα Προπύλαια απ' όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία για τις επόμενες εκλογές, με το εξής καταπληκτικό σύνθημα:
Το "ΕΑΜ -ΕΛΑΣ -ΕΠΟΝ Ο δρόμος των λαών" δονούσε τα Προπύλαια και τα συμπεράσματα είναι δικά σας...
Για να μην έχουν αυταπάτες ορισμένοι για τις συνιστώσες του Συριζα

Ανώνυμος είπε...

Οταν το δαχτυλο δειχνει το φεγγαρι ο κουτος βλεπει μονο το δαχτυλο εσυ ομως εισαι και μαλακας γιατι δεν βλεπεις οτι το 4 εγινε 27 και ειναι η μονη νικη των εκλογων τα υπολοιπα ειναι κωλομπαριστηκα.Παντως μανα κουραγιο ηαριστερα ρολο δεν παιζει ψυχαγωγησου με ΒΟΡΙΔΗ πρωην επαινιτη ΑΔΩΝΗ και χειροκροτημα στον ΤΡΕΛΛΑΝΤΩΝΗ τσιρκο ατελειωτο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΑΜ..ΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΥΡΟΓΕΡΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΝΥ ΦΩΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΕΚΝΟ ΑΛΕΞΗ ΧΑΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΥΛΤΟΥΡΕ ΨΗΦΟΥΣ ΓΚΕ ΓΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

βρε νουμερο τι ηθελες να φωναζουν οι οπαδοιτου ΑΛΕΞΗ ζητω η χουντα του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ μα ξεχνας οτι ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ κλπ και οχι ΒΟΡΙΔΗ που του εδινε εντολη ο δικτατορας να φτιαξει νεολαια ΕΠΕΝ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ αλλο που...ες αλλο βουρτσες αλλο ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΛΛΟ ΕΠΕΝ οκαθενας ομως με οτι του ταιριαζει εξαλλου τα στερνα τιμουν τα πρωτα.

Ανώνυμος είπε...

Επαίρονται στο ΣΥΡΙΖΑ ότι το 4% έγινε 27% αλλά δεν τους προβληματίζει πως έγινε.
Έγινε απορροφώντας όλο το σάπιο ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησε εδώ που είμαστε σήμερα.
Πώς να τους εμπιστευθείς;

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Η πρόταση διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έπεισε.
Ο Ελληνικός λαός έκανε την επιλογή του.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ
ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Τωρα θελεις να με πεισεις για φρεσκαδουραπχ βλεπε ΝΤΟΡΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΑΔΩΝΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ ΚΛΠ εν τω μεταξυ ειστε και αντιερωτικα οντα συγκρινε με ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΤΣΙΠΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορα μας ειναι οτι την καβλα εμεις την απολαμβανουμε και εκτος εξουσιας αλλοιμονο σε σενα μαλλον χρειαζεσαι καυλοσημο γιατι μονο οταν γα...θα απελευθερωθεις απο τοσυνδρομο να εξουσιαζεις.Επισης οταν οΘΕΟΣ εμας μας εφτιαχνε εσας σας εκλανε γιαυτο ειναι γονιδιακο το προβλημα σας χαχαχαχα.