Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Το ΠΣΕΕΠ για την ΑΣΠΡΟΦΟΣ ! ! !

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Αρ. Πρωτ : …123… Ασπρόπυργος 27/04/2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σε μία περίοδο που τελειώνει η μεγάλη επένδυση της Ελευσίνας και έχει τελειώσει η αναβάθμιση του διυλιστηρίου της Θεσσαλονίκης, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά που έχει ανάγκη ο Όμιλος των ΕΛΠΕ να υποστηρίξει τεχνικά τις επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει και αυτές που θα πραγματοποιήσει στο μέλλον, μας δημιουργούνται μεγάλες απορίες και ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον της ΑΣΠΡΟΦΟΣ.
Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαμε από την Διοίκηση των ΕΛΠΕ για την συνέχιση του έργου και του ρόλου που παίζει η ΑΣΠΡΟΦΟΣ στον Όμιλο σε συναντήσεις που είχαμε με τις Διοικήσεις της ΑΣΠΡΟΦΟΣ και των ΕΛΠΕ μετά από πρωτοβουλίες που ανέλαβε το ΠΣΕΕΠ από κοινού με την Ομοσπονδία και σε συνεργασία με το Σωματείο της ΑΣΠΡΟΦΟΣ, διαπιστώνουμε ότι ο θησαυρός
απεδείχθει άνθρακας και τα ωραία και μεγαλεπήβολα σχέδια ήταν στάχτη στα μάτια μας.
Καλούμε την ιοίκηση των ΕΛΠΕ και τη νέα ιοίκηση της ΑΣΠΡΟΦΟΣ να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ εδώ και τώρα τι σκέπτονται και τι πρόκειται να πράξουν σχετικά με το μέλλον της ΑΣΠΡΟΦΟΣ και ιδιαίτερα των εργαζομένων της.
Το ΠΣΕΕΠ θεωρεί βασικό κομμάτι του Ομίλου την Τεχνική Εταιρεία ΑΣΠΡΟΦΟΣ. Θεωρεί ύποπτη και επικίνδυνη κάθε άλλη σκέψη η οποία θα είναι προσανατολισμένη στην λογική κλεισίματος βασικής Τεχνικής Εταιρείας του Ομίλου.
Είμαστε κάθετα αντίθετοι με τέτοιες λογικές, θα σταθούμε αλληλέγγυοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα των συναδέλφων μας της ΑΣΠΡΟΦΟΣ και θα παρακολουθούμε από κοντά τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν.
Δηλώνουμε παρόντες στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας, γιατί το πρόβλημα της ΑΣΠΡΟΦΟΣ είναι και δικό μας πρόβλημα.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: