Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Στάσου μύγδαλα, στάσου μη φεύγεις μύγδαλα ! ! !


ΠΣΕΕΠ Αρ. Πρωτ: …102… Ασπρόπυργος 27/03/12


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/03/12 το Τακτικό Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ όπου στη συνεδρίασή του συζήτησε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις πολλές αποχωρήσεις – συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων από την Εταιρεία και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από αυτές. Σε πολλά τμήματα σήμερα υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις προσωπικού με αποτέλεσμα να προκύπτουν πολλές υπερωρίες.
Λόγω της φήμης για «κούρεμα» τον προσεχή Ιούνιο της αποζημίωσης, προέκυψε κύμα φυγής πολλών συναδέλφων που θέλουν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φεύγει έμπειρο προσωπικό με άμεση επίδραση στην ασφάλεια της δουλειάς μας.
Σήμερα υπάρχουν πολλά κενά στα οργανογράμματα της Εταιρείας όπου άμεσα πρέπει να συμπληρωθούν οι κενές οργανικές θέσεις με τις αντίστοιχες προσλήψεις και προαγωγές.
Το Σωματείο συναντήθηκε με τον Δ/ντα Σύμβουλο κο Ι. Κωστόπουλο και τον Γεν. Δ/ντή κ. Κόκοτο όπου συζήτησε τα παραπάνω θέματα. Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να γίνει συζήτηση με τους αρμόδιους Δ/ντες για τα οργανογράμματα και τα κενά που υπάρχουν και δεσμεύτηκε η Εταιρεία να προχωρήσει άμεσα στις εγκεκριμένες προσλήψεις που είχαν παγώσει.
Για το θέμα των συναδέλφων που αποχωρούν φοβούμενοι ενδεχόμενη απώλεια της αποζημίωσης, δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τη δυνατότητα εξεύρεσης λύσης σε περίπτωση ψήφισης νόμου, εάν και όταν προκύψει.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το Σωματείο παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις και θα πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις, όποτε κριθεί απαραίτητο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: