Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Γιακουμάτος... ever ! ! !


Kάθετα αντίθετος σε όποια διάταξη ή σχέδιο νόμου έρθει στη Βουλή για μείωση μισθών και συντάξεων και περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας δηλώνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος που παράλληλα τονίζει με την χαρακτηριστική φράση "χέστηκα" ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα ξαναβγεί βουλευτής, αλλά η πατρίδα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είπε μεταξύ άλλων:


Είμαι κάθετα αντίθετος και δεν πρόκειται να ψηφίσω, δεν πάει να το πει και ο... γκράν Πάπας, αν υπάρχει μείωση συντάξεων και μισθών.

Έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς. Δεν πρόκειται να ψηφίσω πράγματα που είναι ενάντια της εθνικής κυριαρχίας. Θα τα δω και ανάλογα θα πράξω, ως βουλευτής που έχω την ευθύνη των πράξεών μου και που κατά συνείδηση θα ψηφίσω.

Τρομοκρατούνται τα βουλευτάκια, γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι το ζήτημα δεν είναι αν ξαναβγείς βουλευτής. Χέστηκα αν ξαναβγώ βουλευτής, αυτό που ενδιαφέρει είναι η πατρίδα. Θα κοιτάξουμε την πατρίδα ή θα κοιτάξουμε την προσωπική μας διαδρομή και στρατηγική;

Έχω ένα όνειρο, ότι θα υλοποιηθεί το "κούρεμα", θα πάρει η Ελλάδα το δάνειο, θα έρθει η ανάπτυξη, γιατί να μην ελπίζω;
Θα παλέψω, είμαι από αυτούς που παλεύουν και δεν ανήκω στη λαϊκή δεξιά που παλεύουν με μπριζολάκια και με φιλετάκια στις ταβέρνες.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αν είναι κυβέρνηση είναι το κόμμα του θα λέει τα ίδια; Εκτός κυβέρνησης εύκολα λέγονται αυτά.