Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε ξέφραγο αμπέλι… γενικώς ! ! !


Διάτρητα, ευάλωτα και αναποτελεσματικά είναι όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας όταν δεν πλαισιώνονται από το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό.
Πρόκειται για συστήματα που τις περισσότερες φορές δεν επαρκούν ή υπολειτουργούν, αλλά κάνουν τους εθνικούς προμηθευτές και μεταπράτες πλουσιότερους, παρέχοντας μόνον κάποιο άλλοθι στους υπευθύνους ασφαλείας των ευάλωτων χώρων και φυσικά μια καλή προμήθεια στους λογαριασμούς τους…
Δε νοείται φύλαξη χωρίς καλά εκπαιδευμένο προσωπικό ασφάλειας - φύλαξης, είτε πρόκειται για την ασφάλεια προσώπων, είτε πρόκειται για την ασφάλεια αρχαιολογικών χώρων, είτε πρόκειται για την ασφάλεια βιομηχανικών εγκαταστάσεων, είτε πρόκειται για την ασφάλεια στρατιωτικών εγκαταστάσεων, (στην τελευταία περίπτωση το γνωρίζουν καλύτερα από όλους).
Τελευταίο κρούσμα το χθεσινό περιστατικό κλοπής στο Μουσείο του Αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας, που κάνει το γύρω του κόσμου εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη χώρα μας, αλλά και αυτούς που κόπτονταν υπέρ της απόλυσης αρχαιοφυλάκων και τώρα ωρύονται για την πλημμελή φύλαξη των μουσείων!!!
Η έλλειψη μόνιμου προσωπικού, η φύλαξη με επί συμβάσει εποχικό προσωπικό και η αλόγιστη εργολαβοποίηση στις φυλάξεις, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αυτά τα αποτελέσματα.
Όσοι δεν κατανοούν ότι το μόνιμο και κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό είναι αναντικατάστατο και μπαίνουν σε λογικές "εκπτώσεων" θα βρίσκονται διαρκώς προ εκπλήξεων…

3 σχόλια:

KOUTAKi.gr είπε...

Αφού έχουμε μάθει να ζούμε με το καφεδάκι μας και να είμαστε "χαλαροί" πώς να μην είναι ξέφραγο αμπέλι μετά όλη η κατάσταση. Αντε να βγάλουμε άκρη μετά.





Διαφήμιση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη 1η Παγκόσμια Ψηφιακή Βιτρίνα! Μπες τώρα στο KOUTAKi.gr και ανέβασε το δικό σου koutaki!

www.koutaki.gr

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Τώρα που αρχίζει παντού το πλιάτσικο να δω τι θα κάνουν όσοι παίρνουν τέτοιες αποφάσεις.
Πρώτα απ' όλους κινδυνεύουν οι ίδιοι...
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ κοστίζει εεεε;;;

Ανώνυμος είπε...

1 εκ δημοσίους υπαλλήλους έχει η Ελλάδα και 1 εκ. ανέργους.
Σας λένε τίποτα τα νούμερα μάγκες των ΕΛΠΕ με τους 18 μισθούς.