Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Εορταστικό τραπέζι με Μεσσηνιακά προϊόντα στην Κεντρική Αγορά της Καλαμάτας ! ! !


Γιορτινό τραπέζι με παραδοσιακές συνταγές από μεσσηνιακά προϊόντα θα στρωθεί σήμερα, Τετάρτη 28 και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 12.00, στο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.
Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από το Δήμο Καλαμάτας, την Κεντρική Αγορά και την κοινωφελή δημοτική επιχείρηση «ΦΑΡΙΣ», ενώ συμμετέχουν εθελοντικά οι επαγγελματίες της αγοράς, σύλλογοι και φορείς της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Η εκδήλωση, με προσκεκλημένους όλους τους Καλαματιανούς, στόχο έχει να προβληθεί η Κεντρική Αγορά ως ο κυριότερος χώρος εμπορίας των Μεσσηνιακών προϊόντων, καθώς και οι επαγγελματίες της, και να δώσει μια γιορτινή νότα χαράς και αισιοδοξίας.
Το τραπέζι θα στρωθεί από φαγητά που θα μαγειρέψουν ο συνεταιρισμός γυναικών «Χρυσαλλίς» και οι σύλλογοι Σπερχογείας, Μικρομάνης, Αλαγονίας, Μικρής Μαντίνειας, Άριος, η λέσχη Lions και η Παναθηναϊκή Ένωση Γυναικών Καλαμάτας.
Το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό της Παραλίας, στρώθηκε χριστουγεννιάτικο τραπέζι για τριακοσίους αναξιοπαθούντες (η διοργάνωση έγινε από τους εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: