Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Είναι για το ψυχιατρείο οι Ευρωπαίοι με την παράνοιά τους ! ! !


Θέλουν τις υπογραφές του Σαμαρά και του Παπανδρέου πιστεύοντας ότι έτσι θα κάμψουν την αντίσταση του μεγαλύτερου τμήματος του λαού.

Δεν έχουν καταλάβει ότι ο λαός έχει ξεπεράσει τις ηγεσίες των κομμάτων.

Ό,τι και να υπογράψει ο Σαμαράς, τίποτα δεν πρόκειται να κρατήσει τον κόσμο στα πρώτα ζόρια της διακυβέρνησής του απ’ αυτόν, όπως έγινε και με τον Παπανδρέου.

Τέτοια μυαλά κουβαλάνε και τέτοιες υποθέσεις κάνουν οι θλιβεροί επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γι’ αυτό δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει ένωση.

Ούτε πολιτική, ούτε στρατιωτική, ούτε οικονομική ! ! !

Και ότι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα οδεύει στη διάλυση…

Άλλωστε κατέστησαν την Ευρώπη ουραγό της Αμερικάνικης διεθνούς πολιτικής…

Θυμηθείτε την επέμβαση στη γειτονική μας Γιουγκοσλαβία και κάθε στρατιωτική επέμβαση στον κόσμο…

Τώρα ήρθε η ώρα να την καταστήσουν και ουραγό του δολαρίου ! ! !

Τα μεγάλα οράματα θέλουν μεγάλους ηγέτες και αυτοί λείπουν στην εποχή μας από τη Γηραιά Ήπειρο.

Δυστυχώς μας καταδυναστεύουν οι μετριότητες που παρέδωσαν την "πολιτική" βορά στις "αγορές", αντί να ρυθμίζουν και να επιβάλλουν τους όρους στις "αγορές"…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε πολύ δραματικούς τόνους λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε ελάχιστους συνεργάτες του ότι δέχεται αφόρητες πιέσεις από Ευρώπη και Αμερική ώστε να βάλει την υπογραφή του κάτω από το κείμενο της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.
«Δύο φορές απάντησα στον Ρεν ότι η εθνική μου αξιοπρέπεια δεν μου επιτρέπει να παίζω με τις λέξεις όπως αποδεδειγμένα ουδέποτε έκανα μέχρι τώρα.
Εγώ την πατρίδα μου δεν την πουλάω» ανέφερε συγκινημένος.
Η συναισθηματική φόρτιση είναι εντονότατη κι ο ψύχραιμος Σαμαράς προσπαθεί άυπνος μια βδομάδα τώρα να κρατήσει αντιστάσεις για να αποσοβηθούν τα χειρότερα.

akrat είπε...

δεν πίστεψα ποτέ ότι ένα κόμμα ενός καθεστώτος θα σκότωνε το καθεστώς που υπηρετεί...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Είναι πολλά αυτά που θα γίνονται και δεν θα τα πιστεύουμε από εδώ και πέρα...

Ανώνυμος είπε...

Τραβατε μας κιας κλαιω μας βγηκε κι οΑντωνακης. Ρε ντου απο παντου για Τσιπρα.Ζητησε απο τη Γερμανογκιοσα να πει συγνωμη στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και μας αναπτερωσε το πεσμενο ηθικο μας, Μπραβο Αλεξη μιλησες ως περηφανος ΕΛΛΗΝΑΣ. Τερμα στη γεννια της κωλοτουμπας τοπο στα νιατα.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Και η αριστερά στην Ελλάδα στο ύψος των περιστάσεων, κατακερματισμένη, μια Βαβέλ απόψεων και πολιτικών, όπως πάντα άλλωστε, για άλλη μια φορά παρούσα στο ραντεβού με την ιστορία, έτοιμη να διαδραματίσει το ρόλο που της αναλογεί...
Να στηρίξει το πολιτικό μας σύστημα, αυτό που η ίδια καταγγέλλει!!!!