Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

2η Διεθνής Έκθεση ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ στο Περιστέρι ! ! !


Η 2η Διεθνής Έκθεση ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ 2011, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 11, έως και την Κυριακή 13, Νοεμβρίου 2011, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα- Μάιος 2011) αλλά και η ολοένα αυξανόμενη τάση του κοινού για μεταστροφή σε φθηνότερα και αξιόπιστα, εναλλακτικά της βενζίνης καύσιμα, με την παράλληλη κινητοποίηση των επαγγελματιών του χώρου για ενημέρωση και εξειδίκευση πάνω στα συστήματα υγραεριοκίνησης, με σκοπό την κάλυψη αυτής της ανάγκης, οδηγούν στην πραγματοποίηση της 2ης Διεθνούς Έκθεσης ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ.

Η 2η Διεθνής Έκθεση ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ, ενισχύεται σημαντικά με την διοργάνωσή της στους μεγαλύτερους -εντός πόλης- εκθεσιακούς χώρους, με τον διεθνή χαρακτήρα της που απορρέει από τις συμμετοχές εταιριών και από το εξωτερικό, με την εκθεσιακή συμμετοχή των leader της αγοράς, τόσο από τον χώρο των αυτοκινητοβιομηχανιών όσο και από των χώρο των εμπόρων & εγκαταστατών συστημάτων υγραεριοκίνησης και τέλος με την δυναμική διαφημιστική της καμπάνια, που διαρκεί 5 μήνες και θα περιλαμβάνει την προβολή της έκθεσης μέσω κάποιων εκ των κορυφαίων ΜΜΕ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες (καταναλωτές και επαγγελματίες) που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάθε λύση που προσφέρει η αγορά πάνω στα συστήματα υγραεριοκίνησης, τα υγραεριοκίνητα μοντέλα αυτοκινήτων και το υγραέριο κίνησης.


Η 2η έκθεση ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ, θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Οι συγκεκριμένοι εκθεσιακοί χώροι, κέρδισαν την εμπιστοσύνη της διοργανώτριας αρχής για τους ακόλουθους λόγους:

Είναι πρόσφατα (2008) ανακαινισμένοι και προσφέρουν σύγχρονο εξοπλισμό και ανωτέρου επιπέδου εκθεσιακή υποδομή, σε στεγασμένους χώρους 7.000 τ.μ., φιλοξενώντας πολλές μεγάλες εκθεσιακές διοργανώσεις.
Πρόκειται για το μοναδικό εκθεσιακό κέντρο του νομού Αττικής, που θα εξυπηρετείται άμεσα από το μετρό, η στάση του οποίου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κεντρική του είσοδο (στάση Περιστέρι- θα λειτουργήσει το φθινόπωρο του 2011). Η διαδρομή από το μετρό Συντάγματος, είναι 11 λεπτά.
Βρίσκεται μόλις 4,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση από την λεωφόρο Κηφισού.
Διαθέτει parking αυτοκινήτων, συνολικού εμβαδού 10.000 τ.μ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
• ΜΕΤΡΟ: Γραμμή 2 του Μετρό (στάση «ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ»).
• ΟΔΙΚΩΣ:
• Μέσω της οδού Κωνσταντινουπόλεως (εφόσον έρχεστε από Κηφισό)
• Μέσω της οδού Θηβών (εφόσον έρχεστε από Πειραιά)
• Μέσω της οδού Λένορμαν, που μετονομάζεται σε Λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη (εφόσον έρχεστε από τον σταθμό τρένου «Λαρίσης» ή «Πελοποννήσου»)
• Μέσω της Λεωφόρου Κηφισού (εφόσον έρχεστε από την υπόλοιπη Αθήνα, το Aεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» και την Αττική Οδό)

Δείτε το χάρτη
εδώ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: