Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Οι πλειοψηφούσες μειοψηφίες των χθεσινών παρελάσεων !


Ναι, συμφωνώ, ήταν μειοψηφίες αυτές που δημιούργησαν το πρόβλημα χθες στις παρελάσεις.

Οι ίδιες μειοψηφίες που και παλαιότερα είχαν ταχθεί υπέρ της κατάργησης των παρελάσεων, αλλά το λαϊκό ποτάμι τις έπαιρνε παραμάζωμα.

Τι άλλαξε και χθες έτυχαν της ανοχής και της ευρύτερης συμμετοχής των πολιτών;

Η ανοχή του κόσμου σ’ αυτές τις μειοψηφίες είναι αποτέλεσμα της πολιτικής σας αγαπητοί κύριοι της Κυβέρνησης !

Είναι αποτέλεσμα της ανοχής σας σ’ αυτή την πολιτική σεβαστέ Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να παραιτηθη η γλαστρα αφου εχει τοση κοινωνικη ευαισθησια και να αποδειξει οτι συμπονει το λαο που υποφερει ενω οι αρχονταδες ειχανε τα σπα και τα γυμναστηρια τους και ολα τα χλιδατα τους μη χαισω.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΣ ΣΩΡΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες των ΕΛΠΕ, εθνικόφρονες και μη ετοιμάστε τα κωλαράκια σας!!
Πόσους μισθούς παίρνεται είπατε, πόσους???
ΥΓ: Ετοιμαστείται και σκεφτείται τι σας περιμένει. Αφού είστε καλολαδωμένοι άντε και καλογαμημένοι, εσείς και τα αφεντικά σας οι γνωστοί λαθρέμποροί των βορείων προαστίων.
ΥΓ2: Μπενέα είστε ιδιωτικό μαγαζί?? Για ρώτα τον φίλο σου τον Κωστόπουλο,τι του απαντά ο Λάτσης από την Ελβετία όταν τον ψάχνει??
Για ρώτα γιωργάκη!!!!!!