Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μπαλάρα από τον ΠΑΟ και αποδοκιμασίες κατά της Κυβέρνησης ! ! !


Ο Παναθηναϊκός ήταν ασταμάτητος και είχε διάθεση για περισσότερα γκολ αλλά ο διαιτητής στο 35' διέκοψε το ματς για περίπου δέκα λεπτά, δείχνοντας ότι μάλλον ζει σε άλλη χώρα, ίσως και σε άλλη ήπειρο ! ! !
Ενώ ο Παναθηναϊκός είχε καθαρίσει το παιχνίδι και όλο το γήπεδο εν χορώ αποδοκίμαζε την κυβέρνηση, τους πολιτικούς και τον Πρωθυπουργό για την τραγική κατάσταση της χώρας, ο διαιτητής για κάποιον λόγο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει προσβλήθηκε και ζήτησε να σταματήσουν οι αποδοκιμασίες και να κατέβει το πανό που υπήρχε στο πέταλο κατά των πολιτικών ! ! !
Το πανό δεν κατέβηκε ποτέ και ο ρέφερι από την Ήπειρο έδωσε εντολή να ξεκινήσει πάλι το ματς, αφού κατάλαβε ότι «βράζουν» οι πάντες με την επιλογή του…

Και είναι μόνο η αρχή…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση Γ. Ανατολάκη για ανάρτηση πολιτικών πανό στα γήπεδα

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς και Υπεύθυνος Αθλητικών θεμάτων του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Ανατολάκης προέβη στην παρακάτω δήλωση σχετικά με την ανάρτηση πολιτικών πανό από φιλάθλους στους αγωνιστικούς χώρους:

«Οι φίλαθλοι των ομάδων είναι και αυτοί μέρος του Ελληνικού λαού που υποφέρει από το σημερινό οικονομικό αδιέξοδο. Μπορεί βέβαια ο Κανονισμός της ΟΥΕΦΑ πολύ σωστά να απαγορεύει την ανάρτηση πολιτικών πανό στα γήπεδα. Από την άλλη όμως, οι φίλαθλοι είναι και αυτοί απλοί Έλληνες που ταλαιπωρούνται και εκφράζουν αυθόρμητα την έντονη δυσαρέσκεια τους. Είμαι αντίθετος σε βρισιές και ακραίες εκφράσεις. Όμως ηθικός αυτουργός είναι η άθλια πολιτική της Κυβέρνησης και οι στείρες επιλογές του δικομματισμού που κατάστρεψαν την χώρα. Από αυτούς που φταίνε πραγματικά, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς. Ας αναζητήσουμε εκεί τις ευθύνες..»

Ανατολάκης Γεώργιος

Βουλευτής Β΄ Πειραιώς - ΛΑ.Ο.Σ.