Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟ γερά μας βλέπει ο Σουλτάν ! ! !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Βλέπει το ματς, έρχεται Αθήνα ο πρίγκιπας!»

Στο ημίχρονο του αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό, ο Βλάσης Τσάκας (ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο των Πηγαδιών και παρακολούθησε την αναμέτρηση) μίλησε στην κάμερα της ΝΕΤ και εξήγησε μεταξύ άλλων ότι και ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ παρακολουθεί αυτή τη στιγμή το παιχνίδι των πρασίνων με τους ακρίτες!

Επιπλέον δεν έκρυψε ότι ο Σαουδάραβας επενδυτής θα βρίσκεται στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και να ολοκληρωθεί η συμφωνία!

«Καταρχήν να πούμε για το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός μας ικανοποιεί στο έπακρο όπως παίζει στο πρώτο ημίχρονο. Μίλησα με τον πρίγκιπα και μου είπε ότι παρακολουθεί το ματς» ήταν τα πρώτα λόγια του Βλάση Τσάκα, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Όλα τα χαρτιά βρίσκονται πλέον στα χέρια των δικηγόρων. Υπάρχει ένα προσύμφωνο για την πρόταση που έχει υποβληθεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Άλλωστε αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά. Η πρόταση αναφέρει 20 εκατομμύρια Ευρώ στην πρώτη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και άλλα 50 εκατομμύρια στην δεύτερη. Δηλαδή μέσα σε έξι μήνες».

Και πρόσθεσε κατόπιν: «Την Παρασκευή έχει προγραμματίσει την επίσκεψη στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ευελπιστούμε να δώσουν τα χέρια και όλα να έχουν αίσιο τέλος».

Kostas Plastiras είπε...

EEEEEEEEEEEEEEEE ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ......................