Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Εξελίξεις ΤΩΡΑ στον Παναθηναϊκό ! ! !


Αποχωρεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη ! ! !


«Έκανα λάθη. Αλλά μερικά από αυτά λες πως θα τα ξαναέκανες. Εγώ έκανα δύο τρία λάθη, εκ των οποίων τα δύο θα τα ξαναέκανα. Το πρώτο είναι που δεν έφερα κοντά μου τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τον συγκεκριμένο κόσμο που θέλει φθηνά εισιτήρια, να πουλάνε εισιτήρια, αυτούς που δημιουργούν τα επεισόδια, να τους βγάζω από τη φυλακή και να τους έχω στην ασφάλειά μου. Ίσως ήμουν και ο μόνος. Λυπάμαι που αυτός ο κόσμος χαρακτηρίζεται γενικά σαν συνδεσμιακός. Δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε τον χώρο γενικά έτσι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι συγκεκριμένα. Μου κόστισε αυτό. Όταν έκαναν αποχή το 2004 πήραμε το νταμπλ.

Το 2005 φέραμε τρεις ισοπαλίες. Η λύση ήταν απλή και εύκολη. Αλλά η προστασία της ομάδας είναι πληρώνεις και φέρνεις το αποτέλεσμα που φέρνεις. Προέδρους, διαιτητές, παράγοντες. Λυπάμαι αλλά δεν το έκανα. Προτίμησα να χάσουμε ένα πρωτάθλημα, από το να ήταν κάλπικο. Αυτό ήταν το δεύτερο.

Το τρίτο έχει να κάνει με το γήπεδο. Με το γήπεδο έχουμε περάσει πολλά και λίγοι ξέρουν τα πραγματικά γεγονότα και τον πόλεμο που είχαμε προκειμένου να μην γίνει το γήπεδο ή να γίνει αλλού. Τελικά καταλήξαμε στον Βοτανικό. Τον Ελαιώνα που έλεγαν κάποιες εποχές «ούτε τον άλλον αιώνα». Είχαμε καταφέρει το 2008, την χρονιά που ο Παναθηναϊκός ήταν υπ’ ατμόν, να έχει ξεκινήσει το πρότζεκτ. Ο Βωβός να έχει ξεκινήσει να χτίζει το εμπορικό του κέντρο, πάνω από ένα χρόνο. Το έχτιζε χωρίς ούτε μία προσφυγή. Είχαμε κλείσει εμπορικές συμφωνίες που διασφάλιζαν το πρότζεκτ. Είχαμε κλείσει και χρηματοδότηση και είχαμε συμφωνήσει με τον δήμο και είχαμε υπογράψει συμφωνία με εταιρία που θα τρέξει το έργο. Αυτά τα ήξεραν πέντε άνθρωποι.

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είχε φτάσει κοντά στη ολοκλήρωση, είχε βγει οικοδομική άδεια. Με δεδομένη την άδεια και συμφωνημένα τα πάντα, έκανα το λάθος και το ανακοίνωσα στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού. Τυχαία και συμπτωματικά μετά από 15 μέρες και 2 μήνες αφού λήξει η προθεσμία για καταγγελίες, έγινε η καταγγελία. Δεν το θεωρώ τυχαίο και δυστυχώς έγινε η προσφυγή που αν περίμενα 15 μέρες, θα ήταν εκπρόθεσμη. Αυτό το λάθος δεν το ξανάκανα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: