Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Την πήρε ο πόνος για την τσέπη του Λάτση τη Ντόρα Μητσοτάκη ! ! !


Για «προκλητικές αποδοχές» των υπαλλήλων των Ελληνικών Πετρελαίων κάνει λόγο σε ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Όπως επισημαίνει η κ. Μπακογιάννη, στις 7 Ιουλίου υπογράφηκε η νέα ΣΣΕ σύμφωνα με την οποία παραμένουν στο ακέραιο οι 17,8 μισθοί που λάμβαναν οι εργαζόμενοι και ενώ περιορίστηκαν προνόμια για υποχρεωτικές υπηρεσίες που παρέχουν, το ύψος των αμοιβών τους παρέμεινε εξαιρετικά δυσανάλογο σε σχέση με τις αμοιβές και του ιδιωτικού και του στενού δημόσιου τομέα.
Ρωτά τον υπουργό:
1) Για ποιο λόγο η Διοίκηση των ΕΛΠΕ, δέχτηκε τον όρο του σωματείου των εργαζομένων σχετικά με τη διατήρηση των 17,8 μισθών και δεν προχώρησε σε περικοπές, όπως συμβαίνει και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.
2) Ποια είναι τα επιπλέον επιδόματα και οφέλη που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ. Από αυτά ποια περικόπηκαν ή καταργήθηκαν και ποια παρέμειναν σταθερά.

Αντί να ταχθεί με το μέρος των εργαζομένων που κατάφεραν να έχουν μια αξιοπρεπή ΕΣΣΕ, τάσσεται με τον ιδιοκτήτη των ΕΛΠΕ και τους μεγαλομετόχους…

Στα χνάρια του πατέρα της και το εξάμβλωμα της πολιτικής στην Ελλάδα…

Κρίμα που τους υπηρετήσαμε στο παρελθόν…

Φανταστείτε να ήταν σήμερα Πρόεδρος της ΝΔ και εν δυνάμει Πρωθυπουργός…

Φανταστείτε τι θα μας περίμενε…

Πάντως την περιμένουμε στο Χαϊδάρι… και της ετοιμάζουμε θερμή υποδοχή… το ίδιο και οι συνάδελφοι στους χώρους δουλειάς…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακομη επιμενει να εχει το επωνυμο του συχωρεμενου αυτη ? γιατι δεν χρησιμοποιει το επωνυμο του νυν συζυγου? και γιατι απλα δεν χρησιμοποιει το πατρικο της επωνυμο που ειναι και πιο πιασαρικο? και τι περιμενες Γιωργο ? να υποστηριζει εσενα κι εμενα ? αυτη προσδοκα οικονομικη ενισχυση για το κομμα της, μιας και οσμιζεται τις επικειμενες εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πίσσα και πούπουλα θελουν όλοι!!!!!

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Την σύζυγο του δολοφονημένου Παύλου Μπακογιάννη, την κυρία Θεοδώρα Μητσοτάκη, την έπιασε ο πόνος για τους μισθούς των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια. Η Μητσοτάκη αναφέρει πως οι εργαζόμενοι παίρνουν 17,8 μισθούς όταν χειμάζεται ο λαός γύρω μας.

Η κυρία Μητσοτάκη θίχτηκε επειδή –προφανώς- στερεύουν οι μίζες από Μόναχο μεριά και πως θα διακοσμήσει τότε το σαλόνι της. Για κάποιο λόγο που όλοι μας ξέρουμε -και αυτή ακόμα καλύτερα- διατηρεί το επώνυμο του δολοφονημένου προ 25ετίας -περίπου- συζύγου της. Γιατί εμείς ως κυρία Μπακογιάννη την μάθαμε – η κυρία του Κυρίου. Πριν δεν την ήξερε κανένας. Και με το επώνυμο που κουβαλούσε, μάλλον για ντομάτες και λεμονόκουπες ήταν και όχι για ψήφους.

Προφανώς, η κυρία Μητσοτάκη είχε αντιληφθεί πως το επίθετο του δολοφονημένου συζύγου της θα της ήταν χρήσιμο για όλη την υπόλοιπη ζωή της. Και επειδή μάλλον της απομένουν περισσότερα χρόνια ζωής από τον ηλικιωμένο πατέρα της, η ντροπή του ονόματός του θα την ακολουθούσε για χρόνια – ως χήρα Μπακογιάννη πια εξαγόρασε –νομίζει- την παρουσία της στα κοινοβουλευτικά πράγματα της χώρας.

Όσο για τις παπαριές που από βήματος του γνωστού κιτρίνου χρώματος Ευαγούς χαμαιτυπείου αραδιάζει η κυρία Μητσοτάκη –γιατί ως κυρία Μητσοτάκη παπαρεύει- θα πρέπει κάποιος να της πει πως από τη στιγμή που ο πατέρας της παλαιότερα ως πρωθυπουργός, η ίδια και η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμα στο λαό για τη χρεοκοπία της χώρας, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται πιστευτή για αυτά που λέει.

Ότι τάχα μου δηλαδή την έπιασε ο πόνος για τους υπόλοιπους χειμαζόμενους Έλληνες. Ποιαν; την Θεοδώρα, την Ντόρα; τη κόρη του Μητσοτάκη; Θα πέσουνε τα τσιμέντα να μας πλακώσουνε από τα γέλια.

Ρωτήστε και τον Μιχάλη που περνάει ζωή χαρισάμενη στο Μόναχο! Ποιον Μιχάλη; Τον Χριστοφοράκο. Τον γιο του δοσίλογου στη Κατοχή. Που –φυσικά- αθωώθηκε για τη δράση του στην κατεχόμενη Ελλάδα. Και μετανάστευσε στη Γερμανία. Και που πήγε; Στο Μόναχο βέβαια. Την έδρα της SIEMENS. Και έβαλε και το γιο στη δουλειά για να αποτελειώσει ότι αυτός άφησε μισό στη Κατοχή. Με συνεργούς την γνωστή οικογένεια του εφιάλτη.

Όλα είναι δρόμος, Ντορα, -που λέει και κάποιος γνωστός μου. Στο δρόμο το παίρνεις το χρίσμα. Όποιοι καταφέρνουν να περπατάνε στο δρόμο χωρίς να διαπομπεύονται, αυτοί θα πάρουν τη σκυτάλη.

Και ο δρόμος για σένα, τελείωσε!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πραγμα ητανε στημενο. Η εταιτια εβγαλε ανακοινωση στις εφημεριδες οτι υπογραψαμε ΣΣΕ με 17,8 μισθους. Ητανε θεμα χρονου να βγει ο λαγος βουλευτης να κανει επερωτηση και κατοπιν ο αδεσμευτος ........ δημοσιογραφος να το αναδειξει. Μην απορησετε αν αυριο καποιος εξοργησμενος πολιτης κανει και μηνυση ή καποα αλλη κινηση που θα αγκαλιασουν τα καναλια. Η διοικηση (συμπεριλαβανεται και η ΠΑΣΚΕ)δεν μπορει να το χωνεψει το καζο που επαθε. Τωρα χρειαζεται συσπειρωση γυρω απο το σωματειο.