Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

KAΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !


Γράφει ο συνάδελφος Σωτήρης Σοφιάς

Δεν μπορώ να ξαναγράψω για βιβλία ή έρευνές μου. Δεν έχει νόημα. Η πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι ευρωπαίοι "σύμμαχοι" έχουν πέσει να την κατασπαράξουν. Και οι πολιτικοί το χαβά τους. Εκλογές ορέγεται ο Σαμαράς. Τα ίδια μεγαλόσχημα λόγια του Παπανδρέου εκστομίζει ο νέος "σωτήρας" του έθνους. Αυτός που σαν ΥΠΕΞ άνοιξε το 1989 τα σύνορα και μπλακώσανε Αλβανοί, Ρώσοι και λοιπές συνομοταξίες. Ανίκανη εντελώς η σημερινή κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την κρίση. Όλα ξεκίνησαν την δεκαετία της ευμάρειας για την Ελλάδα, το 1980. Τότε που και η κουτσή Μαρία μπήκε στο Δημόσιο. Που οι φαύλοι κρατικοδίαιτοι ρούφηξαν το αίμα της πατρίδας με προμήθειες, σκάνδαλα κλπ.. Που κάποιοι έγιναν βιομήχανοι, χωρίς βιομηχανίες αλλά με λεφτά στην Ελβετία. Που η ντροπή της κοινωνίας οι πράσινοι και μπλε συνδικαλιστές, η κατάρα για μένα της Ελλάδας, ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις. Διόριζαν αβέρτα. Έχτιζαν προνόμια για πάρτη τους. Έκαναν περιουσίες από τον ιδρώτα των εργαζομένων.
Αλήθεια ρε πολιτικοί πουλημένοι, προδότες του έθνους. Γιατί δεν απαιτείτε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ από τη Μέρκελ τις κατοχικές αποζημιώσεις; Γιατί δεν εξορύσσετε το χρυσό, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της ΠΛΟΥΣΙΑΣ σε υπέδαφος και κοιτάσματα χώρας μας; Γιατί ρε Παπανδρέου αρνήθηκες τη βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας; Κατέφυγες στην υποθήκη της χώρας, του μέλλοντος των παιδιών μας σε ΔΝΤ και ΕΕ. Γιατί ΡΕ την ξεπουλάτε για 300 κωλο δις; Τόσο ΡΕ αποτιμάται η πατρίδα που γέννησε τον Ορφέα, τον Όμηρο, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Ηρόδοτο, τον Θουκυδίδη, τους 7 σοφούς, τον Ησίοδο, τον Σοφοκλή, τον Αισχύλο, τον Ευριπίδη, τον Μιλτιάδη, τον Λεωνίδα τον Μέγα Αλέξανδρο, και ων ουκ έστιν αριθμός;
Γιατί ρε αναγκάζετε τους απογόνους των ΜΕΓΑΛΩΝ ηρώων να καταφεύγουν σωρηδόν στο εξωτερικό για αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος; Γιατί δεν το εξασφαλίσατε ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ στα παιδιά μας; Ποιός ρε γελοίοι θα συνεχίσει την ύπαρξη του έθνους; Ποιός θα γεννήσει τους επόμενους Έλληνες; Οι Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντεζιανοί, Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Μολδαβοί, Γεωργιανοί, Ουκρανοί, Κινέζοι, Ρώσοι, Μαροκινοί, Αλγερινοί, Αιγύπτιοι, Κεντρο-Αφρικανοί; Καταλάβατε ρε τι έγκλημα ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ συντελέσατε; Παραδώσατε τη χώρα σε λαθραίους. Που σκοτώνουν Έλληνες για μια βιντεοκάμερα. Που ασχολούνται μόνο με παράνομες πράξεις, λαθρεμπόριο, πορνεία, ληστείες, ναρκωτικά. Που αντί να τους απελάσετε ΠΑΡΑΥΤΑ τους δίνετε άδεια παραμονής για να σας ψηφίσουν στις επόμενες -αν υπάρξουν- εκλογές. Αλήθεια ρε δήθεν προοδευτικοί, δήθεν πονόψυχοι αντιρατσιστές. Μια απλή ερώτηση για το άδειο σας κεφάλι. Αντέχει η χώρα μας με χίλια οικονομικά προβλήματα να ταΐζει και 2 εκατομμύρια λαθραίους; Που το μόνο που κάνουν είναι τα όποια λεφτά από τις παράνομες πράξεις τους να τα στέλνουν στη πατρίδα τους; Έχετε αναρωτηθεί πόσα δις € έχουν βγει από την Ελλάδα, μέσω εμβασμάτων τα τελευταία 20 χρόνια που στέλνονται ΝΟΜΙΜΑ μέσω τραπεζών και ΕΛΤΑ;
Δηλαδή η μικρή Ελλάδα βοήθησε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Αλβανίας, της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και άλλων χωρών με τα χρήματα που κέρδιζαν οι μετανάστες μαύρα και σαν καλοί πατριώτες ούτε που τα δήλωναν ποτέ στην Ελλάδα, που δεν πλήρωναν φόρους και σαν κύριοι τα έβγαλαν από την Ελλάδα. Για να μην πω για το φαινόμενο της αιμορραγίας από τις επιτήδειες πρώην Ανατολικές που έχουν παντρευτεί χιλιάδες γεροξεκούτηδες, τους οποίους ξέκαναν και απολαμβάνουν τις συντάξεις του Ελληνικού ΗΛΙΘΙΟΥ κράτους στις πατρίδες τους και πίνουν στην υγεία των κορόιδων Ελλήνων. Κατάντησε η Ελλάδα μας, το πλυντήριο των λαθρομεταναστών της Ευρώπης. Και που απ’ ότι διαβάζουμε συνεχίζουν να καταφτάνουν μέσω Έβρου και νησιών κατά χιλιάδες. Το δόγμα Κίσινγκερ σε ΠΛΗΡΗ εφαρμογή. Και για τα μάτια του κόσμου την προηγούμενη εβδομάδα 40 Αφγανοί γύρισαν στη πατρίδα τους. Με λεφτά της Ελλάδας. Και με χαρτζιλίκι στις τσέπες. Στοίχημα ότι με την ΕΠΟΜΕΝΗ βάρκα στον Έβρο ή στη Σάμο θα είναι οι ΙΔΙΟΙ πάλι πίσω στο ξέφραγο αμπέλι η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ.
Παπανδρέου, δήλωσε ΤΩΡΑ στους δανειστές της χώρας ότι τέρμα τα παιγνίδια. Στείλτους στον αγύριστο. Γιατί αν δεν το κάνεις δεν θα σε χωράει ο τόπος. Ο πατέρας σου θα βύθιζε το ΧΟΡΑ και εσύ βύθισες τη ΧΩΡΑ μας. Δεν τα φάγαμε μαζί. Εσείς τα φάγατε και εμείς δυστυχώς σας ανεχόμασταν.
Ζήτησε από Μέρκελ πίσω τα δις του κατοχικού δανείου και τις αποζημιώσεις από τις θηριωδίες των Ναζί. Εξόρυξε ΤΩΡΑ το χρυσάφι, το πετρέλαιο και το φυσικό πλούτο της χώρας και μην τον αφήνεις να μας το κλέψουν οι επιβήτορες της χώρας. Μείωσε δραστικά όχι τις κοινωνικές δαπάνες αλλά τις σπατάλες. Αναμόρφωσε επιτέλους το φορολογικό σύστημα και μην το αλλάζεις κάθε χρόνο. Έχουμε την ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ χώρα στον κόσμο και ο τουρισμός παραπαίει. Είναι δυνατόν μια μέτρια χώρα η Ισπανία να έχει 70.000.000 τουρίστες και εμείς να παίρνουμε τα απόνερά τους; Καμία τουριστική υποδομή στην Ελλάδα. Δρόμοι χάλια, υπηρεσίες δραματικές, taxi απαράδεκτα, ακρίβεια, απάτη των τουριστών, ανύπαρκτη αστυνόμευση, παραλίες γεμάτες αποτσίγαρα κλπ. Έχω γυρίσει ΟΛΗ την Ισπανία και πραγματικά το μοντέλο τους είναι αξιοθαύμαστο. Έχουν αναδείξει το μέτριο σε κορυφαίο προϊόν τους. Μπράβο τους. Και αυτός ο ευλογημένος τόπος, η Ελλάδα έχει καταντήσει να ζητιανεύει τους τουρίστες που δεν πάνε λόγω των γεγονότων σε Αίγυπτο-Τυνησία. Για να μην πω για την Τουρκία που έφτασε να έχει 30 εκ. τουρίστες το χρόνο όταν το 1990 η υποδομές της ήταν μικρότερες της Ρόδου. Εμείς εδώ δυστυχώς τους διώχνουμε τους λιγοστούς τουρίστες. Τα ιστορικά κέντρα κάθε ευρωπαϊκής πόλης σφύζουν από τουρίστες και κόσμο. Εμείς εδώ την παραδώσαμε αμαχητί στους παράνομους. Στο Λούβρο εκατομμύρια άνθρωποι απ’ όλο το κόσμο συνωστίζονται μπροστά στα Ελληνικά αριστουργήματα. Εμείς εδώ, η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό, με ένα Μουσείο Ακρόπολης εκπληκτικό, δεν θέλουμε τουρίστες που να διαφημίζουν την πατρίδα. Θέλουμε επαίτες στα φανάρια και κλέφτες στην καρδιά της πόλης. Πάρα πολύ ωραία η δημόσια εικόνα της Αθήνας δήμαρχε Καμίνη. Πραγματική διαφήμιση. Να ζητήσεις ξανά τη ψήφο μας. Αλλά ξέρεις δεν φταις εσύ. Φταίει η κεντρική εξουσία. Την καραμέλα αυτή την πιπιλίζετε χρόνια τώρα. Και δυστυχώς ήμασταν ΟΛΟΙ συνένοχοι στο διαρκές αυτό έγκλημα κατά της πατρίδας. Γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ σας ψηφίσαμε. Γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ σας ανεχόμαστε ακόμη.
Θλίβομαι γιατί σταμάτησα πλέον να ονειρεύομαι στην ποτισμένη με αίμα ηρώων πατρίδα. Θλίβομαι γιατί η κόρη μου δεν θα νοιώσει την αύρα της. Γιατί εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένη να ζητήσει ένα καλύτερο μέλλον σε ξένη χώρα. Γιατί κάποιοι βολεμένοι την ανάγκασαν. Γιατί κάποιοι προδότες την έκαναν να μισήσει την χώρα που την γέννησε. Γιατί ίσως και εμάς το άγιο χώμα της Ελλάδας να μη μας δεχτεί ποτέ στα σπλάχνα του.
Καληνύχτα Ελλάδα!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οτι κιαν κανουν θα νικησουμε ο κοσμος μας ανηκει το μελλον ειναι μεστην τσεπη μας σαν το κλειδι.