Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ για την αυριανή ΑΠΕΡΓΙΑ ! ! !


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Δ.Α.Κ.Ε ΕΛ.ΠΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ


Δεν θα μειωθούν άλλο οι μισθοί, μας έλεγαν. Δεν θα θιγούν άλλο οι συνταξιούχοι, μας διαβεβαίωναν. Διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι. Κι έγιναν και τα τρία. Τώρα, περίπου 8,5 εκατομμύρια Έλληνες καλούνται (και πάλι) να μετρήσουν τις πληγές τους.
Οι επικοινωνιολόγοι γνωρίζουν καλά ότι τα πιο «δύσπεπτα» μηνύματα που έχουν να περάσουν οι πολιτικοί στον κόσμο περνούν ευκολότερα όταν συνδυάζονται με την καλλιέργεια κλίματος φόβου. Φόβου για κάποια τρομακτική καταστροφή που θα επέλθει με βεβαιότητα, αν δεν προωθηθεί η λύση που προτείνει ένας πολιτικός ηγέτης.
Τα περί σεναρίων χρεοκοπίας είναι το καλύτερο επικοινωνιακό τέχνασμα, για να «παγώνουν» οι αντιδράσεις και οι επικρίσεις σε μέτρα που είναι φανερό ακόμη και σε πολίτες με ελάχιστες οικονομικές γνώσεις ότι -στην καλύτερη των περιπτώσεων- δεν πρόκειται να αποδώσουν τα αναμενόμενα όπως δεν απέδωσαν όπου και αν εφαρμόστηκαν μέχρι τώρα.
Ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου οδηγεί σε νέα συρρίκνωση του διαθέσιμου εισοδήματος όλων μας. Πάνω από 5% ψαλιδίζεται (πάλι) το εισόδημα του ιδιωτικού υπαλλήλου που ζει με την αγωνία μήπως χάσει τη δουλειά του, ακολουθώντας έναν δρόμο τον οποίο έχουν ήδη διαβεί περισσότεροι από 800.000 Ελληνες.

Δε σταματάμε μέχρι να το πάρουν πίσω (το μεσοπρόθεσμο).

ΟΧΙ στην εκποίηση του δημόσιου πλούτου, των υποδομών και κοινωνικών αγαθών, όπως η ενέργεια και στην κατάλυση εν μια νυκτί κοινωνικών δικαιωμάτων.

ΟΧΙ στην επικίνδυνη κυβερνητική πολιτική.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά στην πλατεία Συντάγματος και στο Λευκό πύργο.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε γαμηθείτε και σεις ρε γιουσουφάκια. Το ίδιο σκουπίδια είστε όπως οι πασόκοι και οι ντιντίδες αριστεροί.